Adverteren op internet

Op internet kunt u met kleine budgetten heel veel bereiken. U wilt als bedrijf gaan adverteren op internet. U wilt de kansen van internet optimaal benutten en op de meest geschikte plaats adverteren. U wilt uw naamsbekendheid vergroten en natuurlijk meer bezoekers naar uw website trekken om meer omzet te creëren.

Kosten besparen binnen uw advertentiebudget

Online adverteren is vele malen goedkoper dan offline adverteren. Een ander groot voordeel is dat u heel gericht uw doelgroep bereikt, immers deze is werkelijk op zoek! Bij offline reclame leest iemand toevallig een blaadje en ziet u, dit is een hele andere insteek.

Adverteren op het internet : De online mogelijkheden

De grootste online mogelijkheden op de adverteerdersmarkt zijn Yahoo Search Marketing, Google Adwords, Facebook, LinkedIn, Marktplaats en Companeo.

Adwords: (onafhankelijk)

Wij bieden u de dienst van Google Adwords op een onafhankelijke manier aan. Middels een abonnement op onze vernieuwde Google Adwords Campagne optimaliseren wij uw gehele gebruik van Google Adwords. Onze ervaren internet marketeers denken hierbij mee over succes voor de klant, niet voor Google. Wij stellen kwalitatieve en tevens effectieve zoekwoorden in die passen bij uw bedrijf en visie. De zoekwoorden zijn ongelimiteerd en continue veranderbaar. Tevens heeft u zelf toegang tot Adwords en inzicht in de statistieken en “kliks”.
Lees meer over de voordelen van Google Adwords

Bannerreclame of linkvermeldingen

Bij deze vorm van reclame betaalt u per periode een vast bedrag voor uw advertentie. U kunt hierbij zelf een rekensom maken of de reclame, vermelding of advertentie interessant is. Ook kunt u nagaan hoeveel kliks u ontvangt. Zo kunt u berekenen hoeveel de kosten per klik zijn. Een voordeel van bannerreclame is dat de attentiewaarde hoger is en naambekendheid makkelijker. Per klik mag dit dan meer waarde hebben. Het budget hiervoor geeft u zelf aan.

Overig: internet adverteren

We hebben veel ervaring met Yahoo search marketing. Vooral voor bedrijven die internationaal actief zijn is dit een interessante mogelijkheid. We geven u graag advies, vul uw gegevens in en we komen vrijblijvend bij u langs voor advies.

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

ONLINE
ADVERTEREN.

Zet vandaag de eerste stap