Doordacht

Betrokken

Enthousiast

Webshops

Wilt u een webshop laten bouwen? Mediaversa heeft de juiste software, kennis en ervaring in huis om voor u een professionele webshop te bouwen. Op basis van strategische keuzes gaan onze specialisten aan de slag om maximaal resultaat te behalen!

Webshop bouwen: Magento of WooCommerce

Afhankelijk van de grootte van uw webshop heeft u de keuze uit Magento of WooCommerce. Daarnaast kunnen wij, op basis van het inventarisatiegesprek, kijken wat de mogelijkheden zijn tot het bouwen van websoftware op maat. Centraal hierbij staat: kijken hoe het beste resultaat voor uw webwinkel gerealiseerd kan worden. Hiervoor kijken wij naar:

  • Design;
  • Functionaliteit;
  • Gebruik;
  • Inhoud;
  • Vindbaarheid.

Wij staan voor het leveren van kwaliteit. Als compleet webbureau bieden wij alles onder één dak. Zo kunt u na het bouwen van uw webwinkel bij ons terecht voor internet marketing om maximaal resultaat te behalen. Om te controleren of uw webwinkel voldoet aan alle belangrijke kernwaarden, kunt u terecht op: www.voldoetuwwebwinkelnog.nl. Aan de hand van een checklist komen wij vervolgens bij u terug om de resultaten te bespreken.

Hosting, onderhoud en service

Van service en updates voor uw webwinkel tot ondersteuning van uw e-mail, Mediaversa biedt als webbureau ondersteuning van A tot Z. Dit betekent dat u uitstekend bij ons terecht voor hosting, onderhoud en service.

Webshop update

Blijf relevant voor zoekmachines door actief met uw webwinkel om te gaan. Heeft u hulp nodig bij het actualiseren van uw webwinkel? Met webwinkel update verzorgen wij onder andere seizoensupdates om relevant en actueel voor zoekmachines te blijven.

Direct uw eigen webshop beginnen

Wilt u direct uw eigen webwinkel laten bouwen? Geef ons dan een belletje en bespreek de mogelijkheden. Door actief met u als klant om de tafel te gaan, weten wij keer op keer het hoogst haalbare voor onze klanten te behalen!

Haal maximaal resultaat uit uw webshop!