Skip to main content

SEO Nijmegen

Strategisch internetbureau Mediaversa is een koploper in regio Nijmegen, Cuijk, Beuningen en Wijchen als het gaat om SEO en internet marketing. Dagelijks zijn de accountmanagers en tevens SEO-specialisten van Mediaversa actief in Nijmegen en omgeving voor SEO abonnementen.

Beter vindbaar in Nijmegen, dankzij SEO

SEO staat voor ‘Search-Engine Optimization’, vertaald naar het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Hierbij wordt gezorgd dat uw website hoger gewaardeerd wordt door zoekmachines als Google. Dit kan door middel van optimalisatie van uw website, maar ook door extern voor meer waardevolle links te zorgen. Vervolgens kan er zowel landelijk als regionaal worden geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld op de combinatie van een dienst met de regio, zoals: ‘SEO Nijmegen’.

Meer bezoekers op uw website

Veel bedrijven krijgen het grootste deel van hun bezoekers door gevonden te worden op Google.
Daarnaast kan uw bedrijf via SEO het aantal bezoekers vergroten. Hierdoor zal het aantal aanvragen ook stijgen, maar het blijft niet bij enkel bij een hoger bezoekersaantal en een hoger aantal aanvragen. Als gevolg zal de naamsbekendheid van uw bedrijf omhoog gaan, doordat de naam vaker tevoorschijn komt op de beeldschermen. Bovendien zal uw merk een betere beoordeling van klanten krijgen op Google.

Kostenbesparend

Het inzetten van SEO kunt u naast uw gewone activiteiten doen, maar het kan ook kosten besparen. Zo kunt u Google Adwords campagnes uitzetten, waar u via organisch (onbetaald) zoeken al hoog komt.

Onze aanpak bij SEO

Bij SEO kiest Mediaversa er meestal voor om periodiek te optimaliseren in plaats van éénmalig. Ervaring heeft bewezen dat hier meer resultaat uit behaald wordt, doordat de optimalisatie altijd up-to-date is. Er kan rekening worden gehouden met ontwikkelingen in de markt en met de al behaalde resultaten van de eerdere SEO werkzaamheden. Mediaversa heeft jarenlange ervaring met SEO optimalisatie. Zo behaalt Mediaversa meer dan 70 procent van zijn klanten via het internet.

Wilt u graag meer informatie over SEO? U bent bij ons welkom bij onze vestiging in Schaijk. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met één van onze accountmanagers. Zij zijn dagelijks actief in de regio Nijmegen, Cuijk en Wijchen en hebben veel kennis van SEO.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: