Skip to main content

Webbureau Uden

Zoekt u een betrouwbaar webbureau in de regio Uden? Mediaversa is een webbureau dat alles voor uw online zaken voor u kan regelen:

Mediaversa is actief in uw eigen regio Uden en we zijn dan ook optimaal bereikbaar. Wij kennen de regio én de markt als geen ander. Uw accountmanager van Mediaversa is dagelijks beschikbaar in Uden; u kunt altijd even binnenlopen, maar we komen ook graag bij u langs. U hoeft maar te bellen!

Een webbureau in Uden met alles onder één dak

Wij gaan verder dan alléén het bouwen van websites, webwinkels of het maken van een webdesign. We kunnen samen met u een online strategie opzetten om maximaal resultaat te behalen. Of laat ons uw Internet Marketing verzorgen voor een groter bereik en meer klanten. Mediaversa maakt voor u een mooie, overzichtelijke website of webwinkel, uiteraard passend bij uw budget. Kijk gerust eens bij de referenties voor een beeld van wat we zoal gedaan hebben. Of bekijk de mogelijkheden onder Content Ontwikkeling. U zult zien dat bij ons heel veel kan!

BURENVOORDEEL UDEN!!

Beter een goede buur, dan een verre vriend!

10% KORTING!

Als bedrijf in de gemeente Uden kunt u TOT 28 FEBRUARI profiteren van wel 10% EXTRA KORTING op uw TOTALE FACTUUR! De korting geldt voor ALLE OPDRACHTEN die tot eind februari worden aangevraagd, ook al worden ze later uitgevoerd!

Bent u al klant in de gemeente Uden? OOK DAN KUNT U VAN DEZE KORTING PROFITEREN! U ontvangt dan 10% korting op uw normale uurtarief. Vraag uw account manager naar deze aanbieding.

De korting is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding door hieronder uw naam en telefoonnummer achter te laten. U ontvangt dan uw kortingscertificaat, én een leuke extra attentie!

Webbureau in Uden sinds 2006

Mediaversa is in 2000 begonnen in Sint Oedenrode. De snelweg A50 volgend, kwamen we in 2004 terecht in Veghel waar we ons eerste bedrijfspand betrokken op industrieterrein de Amert.

Toen ook dit pand te klein werd, gingen we op zoek naar een nieuw kantoor. Zo kwamen we met ons webbureau in 2006 terecht op ons huidige adres aan de Protonenlaan in Uden.

Al vele ondernemers in Uden en directe omgeving hebben intussen gekozen voor Mediaversa om de bouw van hun website of webwinkel te realiseren. Ook voor de verzorging van effectieve internet marketing wisten zij ons te vinden. Hieronder vindt u enkele bedrijven uit Uden waarvoor we met liefde en plezier voor werken!

Een webbureau dichtbij in Uden

Wilt u snel een offerte of snel even een gesprekje over uw website, bel ons dan gerust. Ook staan we u graag te woord op ons kantoor in Uden. We zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak, om al uw vragen en wensen te bespreken.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende aktie: