Webshop update

Webwinkel onderhoud.

U onderhoud uw winkel, showroom of bedrijventerrein toch ook goed. Zo zit dat ook met een webwinkel. Het is belangrijk om de webwinkel op verschillende gebieden goed te onderhouden om optimaal resultaat te blijven behouden.

Hosting

Altijd is het nodig uw webwinkel te hosten. In theorie kan u een webwinkel via uw eigen netwerk open zetten op het internet. De kosten voor onderhoud en beveiliging zullen echter exploderen. Vandaag dat er hosting in het leven is geroepen, waar webwinkels veilig worden neergezet. Via onze managed webshop hosting zorgen we ervoor dat uw website 24/7 zichtbaar is, altijd de laatste beveiligings en snelheids updates zijn uitgevoerd en u voor ondersteuning en voor hulp bij eventuele calamiteiten bij ons terecht kunt.

Woocommerce of Magento onderhoud

Om uw website technisch in orde te houden met up to date plugins en optimale beveiliging adviseren wij afhankelijk van het gekozen systeem een Magento of WooCommerce onderhoudspakket.
Deze pakketten zorgen ervoor dat uw webwinkel zo min mogelijk downtime heeft en altijd tegen de meeste optimale snelheid online is, doordat plug-ins en onderliggende techniek up to date is.

Internet marketing

Om uw website vindbaarheid optimaal te houden adviseren wij internet marketing plus. Met internet marketing plus werken we voor een vast budget een aantal uren aan internet markting. Afhankelijk van budget is het doel rankings en bezoekersaantallen te behouden of verder te laten stijgen.

Inhoudelijk onderhoud

Speciaal voor inhoudelijk onderhoud van onze webwinkel klanten hebben we content update in het leven geroepen. Tegen een vast bedrag per maand kan u de inhoudelijke wijzigingen door ons laten doorvoeren. Inhoudelijk werk is vaak werk wat eenvoudig, maar ook tijdrovend is. Het is zonde om hier dure technische medewerkers voor in te schakelen. We kunnen dan ook tegen gereduceerd tarief hier werkzaamheden in verrichten. Klik hier voor uitgebreide uitleg over het inhoudelijke onderhoud.

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

NIEUWE
WEBSHOP.

 Ik zet vandaag de eerste stap