Skip to main content

Webwinkel update

Een webwinkel moet goed onderhouden worden, net als een fysieke winkel, showroom of bedrijventerrein. Zo blijft u optimaal resultaat behouden, en voorkomt u schade aan het “gebouw”. Door achterstallig onderhoud kunnen er datalekken ontstaan, kunnen er ziektes in de vorm van virussen uw webwinkel binnengaan, en kan uw webshop zelfs gehackt worden. Het updaten van uw webwinkel is dan ook essentieel.

Hosting

Een hostingpakket is voor een webwinkel onmisbaar. U zou een webwinkel via een eigen netwerk openen op het internet, maar de kosten voor beveiliging en onderhoud zullen al snel de pan uitrijzen. Daarom is hosting in het leven geroepen: in een hosting omgeving kunnen webwinkels veilig functioneren. Via onze managed webshop hosting zorgen we ervoor dat uw website 24/7 zichtbaar is en de laatste beveiligings- en snelheidsupdates zijn uitgevoerd. Bovendien kunt u voor ondersteuning en hulp bij eventuele calamiteiten altijd bij ons terecht.

WooCommerce of Magento onderhoud

Om uw website technisch in orde te houden met up-to-date plugins en optimale beveiliging adviseren wij, afhankelijk van het gekozen systeem, een Magento of WooCommerce onderhoudspakket. Deze pakketten zorgen ervoor dat uw webwinkel zo min mogelijk downtime heeft en altijd op optimale snelheid online is.

Internet marketing

Om de vindbaarheid van uw webwinkel optimaal te houden adviseren wij Internet Marketing. Voor een vast budget per maand, werken wij een aantal uren aan Internet Marketing. Afhankelijk van het vastgestelde budget is het doel om rankings- en bezoekersaantallen te behouden of verder te laten stijgen.

Inhoudelijk onderhoud

Speciaal voor inhoudelijk onderhoud van onze webwinkelklanten hebben we Content Update in het leven geroepen. Tegen een vast bedrag per maand kunt u de inhoudelijke wijzigingen door ons laten doorvoeren. Inhoudelijk werk is vaak eenvoudig, maar ook tijdrovend. Het is zonde om hier dure technische medewerkers voor in te schakelen. Door hier mensen op te zetten die technisch wat minder onderlegd zijn, kunnen we dan ook tegen gereduceerd tarief werken aan content updates.

Een webwinkel laten maken is stap één

Om uw webwinkel actueel te houden en te voorkomen dat deze veroudert qua snelheid, inhoud of design, onderhouden we graag persoonlijk contact. We bieden onderstaande producten aan om uw website actueel en 24-7 online te houden.

webwinkel hosting →
webwinkel onderhoud →
webwinkel update →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: