Diensten

Diensten

Het online webbureau waar u naar opzoek bent.

Mediaversa is een online webbureau en richt zich op het bedenken van online strategieën, het bouwen van websites, het opzetten van webwinkels en het vindbaar maken van websites en webshops op het internet. Hierdoor omschrijven we onszelf momenteel liever als full service webbureau. Wij regelen alles van A tot Z, maar in overleg met de klant is een samenwerking natuurlijk ook mogelijk. Zo kunnen kosten bespaart worden. Bekijk hieronder wat wij voor uw kunnen betekenen.

Strategie

Een online strategie zorgt voor het beste resultaat. Denk verder = meer succes!

Meer informatie

Websites

Van eenvoudige website tot het inzetten van meerdere strategische websites. Onze specialisten helpen!

Meer informatie

Content ontwikkeling

Is er al inhoud? We schrijven teksten, maken video’s foto’s en infographics.

Meer informatie

Webshops

Doordacht online met de webshops van Mediaversa. Optimaal vindbaar, de beste snelheid en compleet ontzorgt.

Meer informatie

Websoftware

Specifieke wensen? Onze programmeurs weten wel raad. Websoftware op maat van app tot SaaS. Van klantenportaal tot ERP.

Meer informatie

Internet marketing

Een succesvolle website of webshop staat of valt met online vindbaarheid. Internet marketing is essentieel hierbij.

Meer informatie

Kom in contact met Mediaversa

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het verstandig om met elkaar in gesprek te gaan. Vul hieronder het formulier in en beschrijf wat uw wensen zijn, hierna zullen we z.s.m. contact met u opnemen. Wij vinden het altijd leuk om met u de mogelijkheden te bespreken. Hopelijk tot snel!

Informatie behorende bij vervolgcontact

Korte vraag

Een korte vraag beantwoorden we graag rond 12 uur en om 17 uur op dezelfde werkdag. Heeft u sneller antwoord nodig bel ons dan op 0413 472547

Denk sessie

Bij een denk sessie ontvangt u van ons per direct een e-mail waarin u een link ontvangt een tijdstip in te plannen. Onze accountmanager zal uw case voorbereiden en de kansen op internet laten zien. Deze sessie is puur bedoeld om te laten zien wat mogelijk is!

Globale prijsindicatie

Een globale prijsindicatie geven we af na een korte (online) meeting. Tijdens deze meeting gaan we net als bij de denk sessie ook op de specifieke kansen van uw case in op internet. Aangezien de meeste projecten vaak pas voor 80% bekend zijn en nog deels defintief gevormd moeten worden houden we het bij een globale prijs. Indien dit in grote lijnen akkoord is plannen we een opstartmeeting.

Uitgebreide kennismaking

Een uitbreider kennismaking kan soms wenselijk zijn. Wellicht ziet u graag van waaruit we werken of laat u uw bedrijf graag aan ons zien zodat we een beeld kunnen vormen.

Doordacht

Betrokken

Enthousiast