Kernwaarden

Enthousiast

Mediaversa is enthousiast, enthousiast om uw bedrijf te leren kennen. Omdat we weten dat u als ondernemer uw eigen zaak belangrijk vindt. U heeft vast een doel wat u wil bereiken of in ieder geval een goede reden waarom u uw bedrijf bent gestart. Vanuit uw doel of reden gaan wij aan het werk. We zijn enthousiast omdat we weten dat er altijd kansen zijn! Hoe lastig een situatie soms ook is, we kunnen altijd wel weer dingen vinden waardoor we u verder kunnen helpen.

Betrokken

Mediaversa is werkelijk met u betrokken. We ont-zorgen u van A tot Z. Liefst komen we in contact met bedrijven die de gehele bedrijfsstrategie met ons bespreken en waarbij we op gebied van marketing en sales naast advies ook voor een stuk uitvoering kunnen zorgdragen. Als u meer omzet uit uw producten of diensten wilt behalen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we klanten zien als partners en we onszelf als doel stellen over 30 jaar nog bij u over de vloer te komen, zijn onze adviezen daar ook op gericht. Uw succes is ons succes!

Doordacht

Onze organisatie is doordacht. We zien een website bouwen als een proces, waarbij we stap voor stap tot een hoge kwaliteit website komen. Idem webwinkels, het maken van apps of websoftware en het uitvoeren van een internet marketing campagne. Het succes hangt vaak het meest af (80-20 regel) van bepaalde factoren. Dus ook voor bedrijven met een beperkt budget kunnen we met een paar acties vaak al veel bereiken.

De mensen die bij ons werken zijn stuk voor stuk specialist op hun vakgebied, zo zijn er webdevelopers, webdesigners, content specialisten, programmeurs, helpdesk medewerkers, internet marketeers, een Adwords specialist, projectmanagers en adviseurs, die met een gezamenlijke team spirit om u van dienst te zijn ondersteunen. Doordacht zijn we in onze adviezen, die gericht zijn op uw bedrijf en altijd gericht zijn op eerlijke en lange termijn samenwerking.

Denk verder

Doordacht ook in de toekomst van onze planeet en volgende generaties. We gaan voor onszelf voor een zo duurzaam mogelijke organisatie, waarbij we waar mogelijk thuiswerken en zoveel mogelijk energiezuinig en duurzaam onze diensten verzorgen. Ook ondersteunen we goede doelen die bezig zijn met duurzaamheid en een gezonde wereld.

Enthousiast

Betrokken

Doordacht

ONLINE
SUCCES.

Zet vandaag de eerste stap