Doordacht

Betrokken

Enthousiast

Kernwaarden

Enthousiast

We zijn enthousiast om uw bedrijf te leren kennen. Uw bedrijf staat voor u centraal. Een onderneming houdt mensen aan het werk en zorgt voor uzelf en uw medewerkers dat er een inkomen is. Daarbij zorgt uw onderneming ervoor dat het uw klanten meerwaarde biedt. Dit alles doet u optimaal gezien ook om bij te dragen aan een gezonde maatschappij.

Wij zijn hierbij graag betrokken en helpen u met uw bedrijfsdoelstellingen. We luisteren en stellen de juiste vragen. We houden periodiek contact met u en uw bedrijf. We dragen ideeën aan en denken met u mee op het gebied van media, reclame en internet. Het is ons doel om over 30 jaar nog bij u over de vloer te komen, door een sparring partner te zijn.

Uiteraard kan u ook op ons rekenen als er iets misgaat. We helpen u 24 uur per dag, 7 dagen per week, in geval van ernstige storingen. Verder bieden we service tot aan de deur en voeren we updates dezelfde dag door. Kortom we staan enthousiast voor u klaar!

Eerlijk

We houden binnen Mediaversa van eerlijkheid. Enerzijds door openheid en transparantie. Klanten kunnen bij ons binnenlopen en meekijken met de medewerkers. Ze mogen zien wat we doen en hoe we dingen produceren. Ook in prijscalculaties zijn we transparant! We zijn eerlijk in onze adviezen. Als u met een ander product of dienst buiten het onze meer winst of omzet kunt behalen, zullen we het andere product adviseren. We gaan niet voor korte termijn winsten, maar voor lange termijn doelstellingen.
We verlangen ook van klanten dat ze eerlijk zijn en inzicht geven in hun bedrijf en doelstellingen. Openheid zorgt er weer voor dat we onze beste adviezen kunnen geven en werkelijk resultaat kunnen halen. Eerlijk duurt het langst en met klanten met wie we een jarenlange relatie hebben opgebouwd zien we enorme groei van activiteiten, winst en omzet. Dan komen we het beste tot ons recht.

Eerlijk kijken we hierbij naar onze eigen bedrijfsprocessen. Als er dingen zijn die beter kunnen, passen we ze aan. We willen continu groeien in kwaliteit. Hierdoor ontstaat als vanzelf voor ons bedrijf meer omzet en winst. Door onze processen continu te herzien werken we steeds sneller, efficiënter en resultaat gerichter. Dit doen we bovendien door sommige werkzaamheden te automatiseren. Zo blijven we bij de tijd en kunnen we altijd de beste producten en diensten leveren en u een eerlijk en dus ook het beste advies geven.

Resultaatgericht

Succes is het resultaat van een doordachte keuze. We werken graag samen met uw bedrijf en ontdekken samen met u de kansen op internet. We hebben al vaak meegemaakt dat tijdens de opstartgesprekken er hele leuke kansen naar voren komen vanuit onze analyses. Ook ontdekken we graag samen met u waar uw bedrijf uniek in is, dit profileren we dan weer op de website.

Na zulk een analyse een doordachte keuze maken is een strategie voor meerdere jaren! Wanneer u internet marketing en een juist opgebouwde website inzet, kunnen we resultaat optimaliseren. Veelal horen van onze klanten dat men het beter doet dan sectorgenoten, dat men veel meer leads binnenhaalt via internet en dat de winkel ineens dubbel zoveel bezoekers heeft! Dit alles is het resultaat van onze resultaatgerichte aanpak! Laat u informeren…

Denk verder

Denk verder, denk Mediaversa! Het is al jaren onze slogan… U kunt met ons strategische kwesties bespreken. We gaan verder dan alleen het bouwen van een website of webwinkel; we denken met u mee op gebied van organisatie, sales, logistiek en management. We denken met u mee als ondernemer. We hebben partners waarmee we intensief samenwerken, waardoor u complete media-, reclame- en communicatiezaken met ons kunt bespreken.
Ook het ICT vakgebied is ons bekend, hierin staan we u op adviserend niveau bij. We denken dus verder dan een ander bureau en blijven vanuit een helikopterview denken! Niet alleen een website bouwen, maar ook kijken we hoe we optimaal resultaat kunnen behalen.

We denken ook na over de wereld. We geven een deel van onze winst aan goede doelen. We staan stil bij kwesties als: ‘Hoe kunnen wij de wereld ook voor toekomstige generaties in goede conditie houden?’ We werken dan ook het liefst nauw samen met bedrijven die hier ook aan denken. Binnen onze bedrijfscultuur is dit een belangrijk aspect. We ondersteunen diverse maatschappelijke organisaties. Ook in het eventueel samenwerken met al aanwezige partners op reclame- of mediagebied zijn we ruimdenkend. We gaan ervan uit dat deze partners de benodigde kennis in huis hebben en werken graag met hen op hun vakgebied samen.

Een goede website gaat verder dan alléén bouwen