Skip to main content

Websites

Betere resultaten met een fantastische website

Bouwen, meedenken, strategiseren

Wilt u een website die werkt voor u? Mediaversa denkt vanaf het begin met u mee over de omzet en het resultaat dat de site gaat opleveren. Met een goede startinvestering bespaart u later op de kosten voor internet marketing. Wat die kosten en het rendement zullen zijn, hangt af van het type website dat u wilt. Websites zijn er immers in alle soorten en maten.

In de wirwar van webdesigners en webbureau’s is het vaak lastig kiezen. Bij Mediaversa proberen we die keuze makkelijker te maken. We hebben drie verschillende klantprofielen ontwikkeld (Maak, Denk en Strategie). Om te weten welk profiel bij u past, kunt u alvast nadenken over de volgende zaken:

Het doel van uw website

 • Wat wilt u bereiken? Is het de bedoeling dat u meer verkopen genereert? Of wilt u een website die vooral informatief is, ondersteuning biedt en tijd bespaart? Op een website is informatie 24 uur per dag beschikbaar. Richt u zich op uw bestaande klanten of juist meer op het trekken van nieuwe klanten?
 • Hoe zit uw product of dienst in elkaar? Is het een betaalbaar product voor iedereen of is het kostbaar en bedoeld voor een beperkte doelgroep? Is het een gangbaar of alledaags product of heeft u iets bijzonders te bieden en zit u in een niche?
 • Wie wilt u bereiken? Door de doelgroep vast te stellen, kunnen we gerichter communiceren en het bereik en de impact van uw website vergroten.

Een website kan u meer verkopen opleveren, maar hij kan u ook veel tijd besparen wanneer u hem op de juiste manier inzet voor communicatie en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een contact- of offerteformulier, een FAQ-pagina of een klantenportaal.

Wij kunnen samen met u een online strategie opzetten. Zelfs aan de hand van een kort gesprekje kunnen onze accountmanagers u al een advies geven.

Hoeveel wilt u zelf doen, en wat laat u aan ons over?

Overal duiken schitterende advertenties op van hostingbedrijven die een website aanbieden voor een paar euro. Dat is inderdaad mogelijk, maar dan moet u wel alles zelf doen. Hoe goedkoper de website, hoe meer u er zelf voor moet doen. Dat gaat ten koste van uw tijd, en vaak komt het ook de kwaliteit niet ten goede. Door de website uit te besteden aan Mediavera krijgt u hoge kwaliteit; bovendien hanteren we snelle levertijden. Sinds 2002 hebben we honderden websites gebouwd en hebben we een strakke werkwijze ontwikkeld. Daardoor kunnen wij u zoveel mogelijk ontlasten. Vaak zijn maar twee of drie gesprekken nodig voor het voltooien van een nieuwe website. U wordt ontzorgd van A tot Z; wij bereiden alles voor en denken alles uit. Uiteraard beslist u uiteindelijk zelf hoeveel u zelf gaat doen, en welke werkzaamheden u aan ons over laat.

 • Wellicht schrijft u of één van uw medewerkers professionele, goede teksten, en levert u uw kopij en foto’s zelf aan. Of laat dit aan ons over: wij kunnen u volledig ontzorgen. Als u een beperkt budget heeft, kunt u ervoor kiezen om wat meer zelf te doen.
 • Wilt u uw website echt bijzonder maken en nog meer conversie genereren? Er zijn heel veel manieren om dat te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dronevlucht door de zaak, een mooie video, professionele foto’s of zoekmachinevriendelijk opgezette teksten.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers en laat u informeren!

De techniek

Bij Mediaversa maken we gebruik van het WordPress systeem. Daarmee kunnen we namelijk de beste kwaliteit websites opzetten met een uitstekende snelheid en lage onderhoudskosten. Naar wens kunt u hiermee ook zelf onderdelen van uw website onderhouden. Omdat miljoenen bedrijven werken met WordPress, zijn er ook heel veel plugins en onderdelen voorhanden; ze hoeven dus niet meer speciaal voor u ontwikkeld te worden. Dat betekent dat er heel veel mogelijkheden zijn tegen een lage prijs; veel plugins zijn al voor een paar tientjes per jaar beschikbaar.

Hoe kunnen wij u helpen?

Kies hieronder een klantprofiel

Een website bouwen is natuurlijk altijd maatwerk. De ervaring leert dat een website vaak binnen één van onderstaande profielen valt, maar een combinatie is uiteraard altijd mogelijk.

MAAK: Website Basis.

Ideaal voor kleine bedrijven en zzp’ers

 • Informatieve website
 • Inhoud zelf aandragen; finetuning door Mediaversa
 • 8-40 uur werk
 • Internet Marketing Basis of zelf doen
Bekijk de voordelen

DENK: Website Plus.

Ideaal voor midden- en kleinbedrijf

 • Informatieve, resultaatgerichte website
 • Inhoud door Mediaversa
 • 40-80 uur werk
 • Internet Marketing Plus
Bekijk de voordelen

STRATEGIE: Website Extended.

Ideaal voor actieve internetters

 • Informatieve en resultaatgerichte website
 • Online strategie met vaak meerdere websites
 • >80 uur werk
 • Internet Marketing Max
 • Periodiek overleg
Bekijk de voordelen

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw website staat.

Om te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Referenties

Kunsthaag

Oss

S.I.S. Schoonmaak en Herstel

Nistelrode

Van den Berg Makelaardij

Sint-Oedenrode

Witlox

Uden

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: