Skip to main content

Websites

Wij maken goede websites.

Bouwen, meedenken, strategiseren

Wilt u een website die werkt voor u? U wilt natuurlijk graag weten wat u dat gaat kosten aan investeringen en wat het u op kan brengen. Om daar iets over te kunnen zeggen, is het belangrijk om goed na te denken over het type website dat u wilt. Websites zijn er immers in alle soorten en maten. Wellicht kunt u alvast nadenken over de volgende zaken:

Het doel van uw website

 • Wat wilt u bereiken? Is het de bedoeling dat u meer verkopen genereert? Of wilt u een website die vooral ondersteuning biedt en tijd bespaart? Op een website is informatie 24 uur per dag beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.
 • Wie wilt u bereiken? Door de doelgroep vast te stellen, kunnen we gerichter communiceren en het bereik en de impact van uw website vergroten.

Een website kan u meer verkopen opleveren, maar hij kan u ook veel tijd besparen wanneer u hem op de juiste manier inzet voor communicatie en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een contact- of offerteformulier, een FAQ-pagina of een klantenportaal.

Hoeveel wilt u zelf doen, en wat laat u aan ons over?

 • Wellicht schrijft u of één van uw medewerkers professionele, goede teksten, en levert u uw kopij en foto’s zelf aan. Of laat dit aan ons over: wij kunnen u volledig ontzorgen. Als u een beperkt budget heeft, kunt u ervoor kiezen om wat meer zelf te doen.
 • Wilt u uw website echt bijzonder maken en nog meer conversie genereren? Er zijn heel veel manieren om dat te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dronevlucht door de zaak, een mooie video, professionele foto’s of zoekmachinevriendelijk opgezette teksten.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers en laat u informeren!

Hoe kunnen wij u helpen?

Welk type website past het meest bij u?

Een website bouwen is natuurlijk altijd maatwerk. De ervaring leert dat een website vaak binnen één van onderstaande profielen valt, maar een combinatie is uiteraard altijd mogelijk.

MAAK: Website Basis.

Ideaal voor kleine bedrijven en zzp’ers

 • Informatieve website
 • Inhoud zelf aandragen; finetuning door Mediaversa
 • 8-40 uur werk
Bekijk de voordelen

DENK: Website Plus.

Ideaal voor midden- en kleinbedrijf

 • Informatieve, omzetverhogende website
 • Inhoud: o.b.v. analyses en uw documentatie
 • 40-80 uur werk
Bekijk de voordelen

STRATEGIE: Website Extended.

Ideaal voor bedrijven die bezig zijn met internet strategie

 • Informatieve en omzetverhogende website die groei faciliteert
 • Inhoud in overleg; vaak meerdere websites
 • 80-100 uur werk, plus een vast aantal uren per maand
Bekijk de voordelen

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw website staat.

Om te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Referenties

Kunsthaag

Oss

S.I.S. Schoonmaak en Herstel

Nistelrode

Van den Berg Makelaardij

Sint-Oedenrode

Witlox

Uden

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende aktie: