E-mail Support

Zelfhulp

Om u van dienst te zijn buiten kantooruren en voor oplossing van veel voorkomende e-mail problemen hebben we hieronder een aantal handleidingen en tutorials neergezet. We willen u vragen zoveel mogelijk problemen eerst zelf hiermee proberen op te lossen. Indien het niet lukt hiermee zijn we u graag van dienst!

Hulp nodig

Heeft u hulp nodig, omdat het niet lukt? Neem meteen contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact opnemen

Outlook

Thunder bird

iPhone / iPad

iMac / MacBook

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

SUPPORT
NODIG.

Zet vandaag de eerste stap