Skip to main content

Werken bij Mediaversa

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de online wereld? Bij een compleet webbureau waar nét dat ene stapje meer gezet wordt voor klanten? Als jij blij wordt van het gevoel dat je écht een steentje bijdraagt, bekijk hieronder dan eens de diverse mogelijkheden binnen Mediaversa. Als jong en vooraanstaand bedrijf in Oost-Brabant zijn wij met regelmaat op zoek naar frisse winden!

Open sollicitaties

Interesse in werken bij Mediaversa? Wij ontvangen graag open sollicitaties. Die zeggen iets over de mensen die ze sturen: een pro-actieve houding, inzet en daadkracht. Stuur ons een e-mail met je cv; wij bekijken serieus of we je ergens in kunnen passen.

Stagiaires

Ook voor stagiaires geldt onze voorkeur voor mensen die ons actief benaderen. We hebben altijd stageplekken beschikbaar die in overleg voldoen aan de door scholen gestelde normen. Ook als er niks staat op stagevinden.nl, kun je ons altijd een e-mail sturen voor een leuke stage!

Wij zijn regelmatig op zoek naar:

  • Internet marketeer
  • Magento specialist
  • Website ontwikkelaar
  • Accountmanager
  • PHP programmeur

Wat bieden wij

Mediaversa biedt jou een uitdaging in een leuke en afwisselende baan, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Liever thuis werken? Parttime of fulltime? Bij Mediaversa is alles mogelijk.

Hoe kunnen wij u helpen?

Tijd voor een volgende actie: