Skip to main content

Hosting

Bij Mediaversa kunt u ook terecht voor de hosting van zowel uw website als uw webshop. Wat betekent dat?

  • Een plek waar de bestanden, gegevens en inhoud van uw website of webshop worden op te slaan.
  • Wanneer u de hosting van uw website of webshop bij Mediaversa onderbrengt, kunnen wij ook het onderhoud ervan voor u doen.

Mediaversa heeft verschillende servers waarop we websites en webwinkels kunnen hosten. U kunt bij ons een hostingpakket afnemen zodat alle gegevens van uw website, én die van uw klanten, veilig opgeslagen staan. Afhankelijk van de grootte en de functie van uw website of webshop, kunt u kiezen uit verschillende pakketgroottes. Ook de mate van serviceverlening verschilt bij elk pakket.

Website hosting

In een hostingpakket van Mediaversa voor websites zijn altijd de basisfunctionaliteiten inbegrepen. De snelheid, de bandbreedte, de hoeveelheid opslagruimte, en de servicemogelijkheden (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten), verschillen van pakket tot pakket. Met uitzondering van het Budget Hosting pakket, wordt er dagelijks een backup gemaakt van uw website.

Voor de beveiliging van uw website nemen wij uiteraard ook verschillende andere maatregelen. Dat zijn, naast regelmatige backups, ook veiligheidsfuncties zoals firewalls en SSL-certificaten (voor het versleutelen van gegevensoverdracht).

Neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over website hosting en de hosting pakketten die we voor u beschikbaar hebben.

Webshop hosting

Een hosting pakket voor een webshop moet aan meer (veiligheids)eisen voldoen dan dat voor een website. Zo moet de hosting geoptimaliseerd zijn voor e-commerce. Het kan specifieke functies en software bevatten die nodig zijn voor het beheren van een online winkel, zoals winkelwagentjes, betalingsgateways, voorraadbeheer en orderverwerkingssystemen.

Omdat er ook online transacties plaatsvinden, moet de beveiliging perfect in orde zijn. Daar kunnen wij ook voor zorgen, bijvoorbeeld met SSL-certificaten (voor een beveiligde verbinding), PCI compliance (voor het verwerken van creditcardgegevens), maar ook andere beveiligingsmaatregelen.

Voor de platforms die wij gebruiken, zoals Magento, Magento 2 en WooCommerce, bieden wij uiteraard aangepaste ondersteuning, inclusief installatiegemak en optimalisatie.

Wilt u meer weten over Webshop Hosting bij Mediaversa, neem dan gerust even contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over de verschillende Hosting pakketten voor webshops.

Hulp nodig

Heeft u hulp nodig? Neem meteen contact op met één van onze adviseurs.

Direct contact opnemen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak
Weekend/avond/nacht: alleen storingen te melden via helpdesk@mediaversa.nl

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: