Skip to main content

Over ons

Doordacht → Enthousiast → Maatschappelijk verantwoord

Mediaversa maakt al sinds 2000 mooie, resultaatgerichte websites en webwinkels die werken voor u. Ook zetten we succesvolle internet marketing campagnes op voor bedrijven en organisaties. Dit alles doen wij vanuit een bepaalde zienswijze waar een aantal kernwaarden bij horen. Die maken ons bedrijf uniek en kunnen ook veel voor u en uw bedrijf betekenen.

Onze missie

Onze missie is onze klanten te helpen vanuit het hart. Wij komen bij wijze van spreken graag over 30 jaar nog bij u over de vloer. Daarom zullen we u altijd op een oprechte en eerlijke manier adviseren in begrijpelijke taal. Wij snappen namelijk dat de meeste mensen niet alle kennis in huis hebben, en vooral resultaten willen zien.

Kernwaarden

Onze kernwaarden dragen we dagelijks uit; niet alleen wanneer we beslissingen nemen, maar ook wanneer we beleid opzetten. Mediaversa is een recept is voor online succes, en dit zijn de vier smaakmakers die ons werk uniek maken:

  • Doordachte en resultaatgerichte aanpak;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Eerlijke communicatie;
  • Enthousiaste benadering van elk project.

Onze slogan vat onze visie mooi samen: ‘Denk verder, Denk Mediaversa’.

Medewerkers

Wij selecteren onze mensen op vakkennis, maar zeker ook op mentaliteit. Vakkennis is kan iedereen aanleren. Voor eigenschappen als daadkracht, enthousiasme en actief meedenken ligt dat meestal anders: je hebt het, of je hebt het niet.

300

Uitgevoerde projecten

900

Tevreden klanten

20

Medewerkers

50

Kopjes koffie per dag

Alexander

Directeur

Arnold

Sales & Marketing Manager

Debora

Administratie

Ottelien

Projectmanager / Front-end Developer

Miranda

Projectmanager / Content updater

Teun

Full-stack Developer

Ellen

Content writer

Galina

Front-end Developer

Sponsoring en goede doelen

Wij zetten ons graag in voor onze naaste omgeving. Dit betekent dat verenigingen, stichtingen en diverse projecten bij ons terecht kunnen voor ondersteuning. Mediaversa gaat graag het gesprek met u aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op financieel vlak én internetgebied. Wilt u meer weten over de NLdigital voorwaarden?

meer informatie

Referenties

Estillon

Uden

Heerkens Keukens

Loosbroek

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Tuin & Kunstgras

Oss

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: