WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem dat wij gebruiken voor onze sites, zodat u makkelijker zelf toegang kunt krijgen tot uw website. Hoewel er vele handleidingen online staan voor WordPress, schrijven we er toch graag een waar alleen de relevante informatie tot uw beschikking is.

Waarom een WordPress handleiding?

Soms wilt u graag een kleine wijziging op uw website. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke aanpassing zijn qua openingstijden, of een adreswijziging. Misschien heeft u een nieuw telefoonnummer of wilt u graag de prijs aanpassen in uw webshop.

Voor al dit soort kleine wijzigingen bent u meer dan welkom om ons te mailen naar updates@mediaversa.nl, maar een voor u goedkopere en nog snellere oplossing is soms om het zelf aan te passen. Om u hierbij toch van dienst te zijn hebben wij een handleiding geschreven zodat u alles zonder veel moeite kunt vinden.

Wat als het niet lukt?

Mocht u ergens niet uitkomen, omdat iets niet duidelijk staat beschreven of niet is opgenomen in onze handleiding? U kunt ons op elk moment alsnog een mail sturen en het ons op laten lossen of vragen om nadere uitleg. Zo kunnen wij onze handleiding blijven verbeteren voor u en andere klanten.

Inloggen

Berichten

Media

Pagina’s

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

SUPPORT
NODIG.

Zet vandaag de eerste stap