Skip to main content

WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem dat wij gebruiken voor onze sites, zodat u makkelijker zelf toegang kunt krijgen tot uw website. Hoewel er vele handleidingen online staan voor WordPress, schrijven we er toch graag één waarin alleen de relevante informatie tot uw beschikking staat.

Waarom een WordPress handleiding?

Soms wilt u graag een kleine wijziging op uw website. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke aanpassing zijn qua openingstijden, of een adreswijziging. Misschien heeft u een nieuw telefoonnummer of wilt u graag de prijs aanpassen in uw webshop.

Voor al dit soort kleine wijzigingen bent u meer dan welkom om ons te mailen naar updates@mediaversa.nl, maar het kan soms goedkoper en sneller door zelf aanpassingen te doen. Om u hierbij te helpen, hebben wij een handleiding geschreven zodat u alles zonder veel moeite kunt vinden.

Wat als het niet lukt?

Komt u ergens niet uit, omdat iets niet duidelijk staat beschreven of niet is opgenomen in onze handleiding? U kunt ons altijd een mail sturen en het ons op laten lossen of vragen om nadere uitleg. Zo kunnen wij onze handleiding ook blijven verbeteren voor u en andere klanten.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: