Skip to main content

Websoftware

Slimme en doordachte websoftware

Online software biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele software. Wilt u uw klanten laten inloggen binnen uw eigen omgeving? Bestellingen automatiseren? U kunt uw webwinkel of website uitbreiden met allerlei functies, dankzij online software.

We helpen u graag bij de ontwikkeling van websoftware op maat. Wij baseren ons op meer dan 20 jaar ervaring bij het realiseren van websoftware voor onze klanten.

We ontwikkelen webapplicaties als onderdeel van een website of webshop, bijvoorbeeld als plug-in voor WordPress of Magento, maar ook vaak als losstaande applicatie. In dat laatste geval werken we veelal met alle bekende PHP frameworks zoals bijvoorbeeld Laravel.

Webbased software

Er zijn volop mogelijkheden om traditionele software om te zetten naar webbased software. Dit biedt voordelen! Het is interessant omdat:

  • De onderhoudskosten lager zijn;
  • U altijd en overal met 1 login bij uw data kunt;
  • De beveiligingsmogelijkheden enorm krachtig zijn, zeker in geval van calamiteiten. Met één druk op de knop staat alles weer terug en kunnen we tijdelijk verdachte landen en IP-adressen blokkeren. Intussen worden de gaten gedicht!

Software-as-a-service

Veel van de webbased software applicaties kunnen gemakkelijk ingezet worden als Software-as-a-Service (SaaS) applicatie. Hierbij betaalt de gebruiker een bepaalde fee of geeft u bijvoorbeeld alleen uw klanten toegang.

Volop mogelijkheden

Moet de applicatie omgezet worden? Of gaat het om een nieuw te ontwikkelen applicatie? Informeer bij de accountmanager naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg op het web!

Referenties

DFI

Voor DFI ontwikkelden we een stand-alone applicatie die interieurwinkels in België voorziet van een planprogramma om onderhoud van aangeschafte meubelen te plannen. Periodiek onderhoud wordt middels de applicatie gecommuniceerd en rechtstreeks door de sales medewerker ingeboekt.

Probus Nederland

Voor de grootste netwerkclub van Nederland voor 65-plussers ontwikkelden we een multi WordPress website voor zo’n 300 verschillende clubs, die daarmee afzonderlijk van elkaar beheerd kunnen worden. Er is ook een administratiegedeelte op maat voor gemaakt, waarmee Probus Nederland zaken aan de clubs op een eenvoudige manier kan doorcommuniceren. Ook de Clubadministratie kan ermee worden bijgehouden.

THP Financial Guidance Dordrecht

Voor THP ontwikkelden we een klantenportal met extra tweestaps-beveiliging om zo te voorkomen dat verzekeringsgegevens op straat komen te liggen. Alles is AVG proof, en onlangs opnieuw opgezet qua lay-out en techniek om weer volledig bij de tijd te zijn. Aangezien het de financiële sector betreft, hebben wij extra energie en tijd gestopt in een optimale beveiliging.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: