Skip to main content

Online strategie

Een doordacht online strategisch plan

Doel

Met een Online strategie willen we maximaal resultaat behalen uit uw website(s) en/ of webwinkel(s). Elke maand opnieuw kijken we samen met u wat interessant is om op te pakken. Zo blijven we voortduren inspelen op trends en actualiteit, en houden we uw online aanwezigheid up-to-date.

Voor wie

Online strategie is bedoeld voor bedrijven die willen investeren in internet. Bedrijven die actief zijn op internet en online kansen zien; bedrijven die het maximale eruit willen halen en daarom een partner zoeken die hen bepaalde zaken uit handen kan nemen, of juist alles voor het bedrijf kan regelen.

Werkwijze

Voor het opzetten van een Online Strategie maken we samen een plan. Van daaruit werken we vervolgens stap voor stap verder om uw doelen (bijvoorbeeld omzetverhoging, vindbaarheid, conversie etc.) te realiseren. Daarbij kunnen we verschillende middelen inzetten, zoals het opzetten van nieuwe (micro-)websites, het uitbreiden van online marketing of online adverteren. Ook het opzetten van sociale media profielen en campagnes hoort hierbij. We bekijken steeds of er meer of minder budget ingezet moet worden. Ook bespreken we welke taken bij wie komen te liggen: bij u of bij Mediaversa.

Online Strategie concreet

We maken de Online Strategie concreet door deze met een no-nonsense-aanpak te vertalen naar een website, webwinkel of webapplicatie. Strategische en creatieve professionals gaan voor u aan de slag. Mediaversa staat als webbureau van A tot Z voor u klaar. Kom langs of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Om u werkelijk vooruit te helpen, komen we graag in contact met u zodat we uw bedrijf en uw internetwensen kunnen bespreken. Plan een afspraak of een denksessie in zodat we optimaal op uw casus kunnen ingaan. Onderaan de pagina vindt u verschillende manieren om contact te leggen!

Referenties

Luchtverwarming Specialist

Schijndel

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Tegelhandel V.D. Rijt

Sint Anthonis

Heerkens Keukens

Loosbroek

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: