Doordacht

Betrokken

Enthousiast

Strategie

Wij stellen onszelf op als partner, zodat u maximaal resultaat op het internet behaalt!

EEN DOORDACHTE INTERNETSTRATEGIE

Een succesvolle website of webshop begint bij het ontwikkelen van een doordachte strategie. Mediaversa helpt u graag bij het maken van strategische keuzes voor uw onderneming. Het internet is zeer kansrijk. Het is echter wel belangrijk dat u weet wat u doet. Een internetstrategie moet daarom goed aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

Inschatting omzet

Om vooraf in te schatten of uw strategie ook succesvol gaat worden binnen de doelmarkt maken we gebruik van diverse analyses. De meest bekende is de zoekwoordanalyse, waarbij we kijken welke aantallen zoekopdrachten er zijn op bepaalde woorden. Aan de hand van deze analyses bepalen we of er een markt is en zo ja, wat de eventuele omzet uit deze markt is.

Bezint voor ge begint

Na 20 jaar ervaring hebben we ook een aantal bedrijven meegemaakt die minder succesvol waren met hun webshop. Een aantal basis aspecten waar u eens over na kan denken vooraf geven we hier op:

  • Wat is er voor concurrentie? Als er al 20 spelers hoog staan in Google is het de vraag wat u onderscheidt van deze anderen?
  • Wat is de waarde van uw product? Het moge duidelijk zijn dat een paar sokken een heel ander product is dan een verwarmingsketel. Hoeveel omzet heeft u nodig om rendabel te zijn?
  • Wat zijn de kosten voor marketing en sales? Blijft het product rendabel met internetverkoop? Vraag onze adviseurs om nadere info.

De kansen

Overweeg bij internetverkoop de volgende voordelen:

  • Het opzetten van een webwinkel is vele malen goedkoper dan een extra filiaal opzetten.
  • Het inzetten van een website of webwinkel is goedkoper dan een accountmanager.
  • Met goede online informatie bent u uw klanten beter van dienst.
  • U bereikt makkelijker een grotere markt.

Van denken naar doen

Na het maken van een internetstrategie is het belangrijk om deze door te vertalen naar uw website of webwinkel. Mediaversa staat als Webbureau van A tot Z voor u klaar. Van het bouwen van websites tot internet marketing en van content ontwikkeling tot het maken van websoftware op maat, wij ondersteunen u volledig online! Dat is het gemak van alles onder 1 dak! Laat u adviseren en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Ik wil maximaal resultaat behalen