Strategie

Strategie

Een doordachte online marketing strategie

Een website of webwinkel laten maken om uzelf en of uw producten te presenteren is vaak maar èèn aspect. Om echt online succes te behalen is het goed uzelf te bedenken wat de beste online marketing strategie is? Wilt u uw bedrijf laten groeien en ziet u kansen in de markt? Of kiest u er juist voor om uw omzet via internet te minimaliseren omdat u mond tot mond reclame wilt gebruiken. Uw keuze hangt af van uw wensen, de bedrijfsdoelstellingen en een realistische benadering. Bij dit laatste kunnen we u helpen. We gebruiken verschillende analytische tools waarmee we vooraf kunnen inschatten hoe de markt ervoor staat en hoe deze zich ontwikkelt.

Inschatting omzet

Om vooraf goed te bepalen wat uw investering zal opleveren kunnen we met behulp van een zelf ontwikkelde calculatietool een inschatting geven van de omzet! Door een verwachting uit te spreken van de omzet zien we ook gelijk of de investering tegenover de baten in goede verhouding staat. Aan de hand van zoekopdrachten per maand kunnen we heel veel doorrekenen naar uw situatie. Laat uw gegevens achter en u ontvangt een formulier om in te vullen of neem contact op met een van onze accountmanagers.

Minder succes

In de meer dan 20 jaar dat we bestaan hebben we helaas ook een aantal bedrijven meegemaakt die minder succesvol waren met hun webshop of website. Uiteraard worden zij, maar ook wij daar niet vrolijk van. Ons motto is: “We willen over 30 jaar nog bij onze klanten over de vloer komen” valt dan in duigen en ook ontstaan daarna door een mislukt website of webwinkel project vaak ook nog eens betalingsproblemen. We zijn dus een verlengde van uw bedrijf en uw succes is ook ons succes. We geven u dan ook een eerlijk advies waar u iets mee kan!

Een extra filiaal met uw online marketing strategie

Een goed opgezette webwinkel of website kan u zien als extra filiaal. U bereikt een groep potentiële klanten die u voorheen niet bereikte en welke u nu op een goedkope en mooie manier kan bereiken. Bedenk:

• * Het opzetten van een webwinkel is vele malen goedkoper dan een extra fysiek filiaal opzetten.

• * Het inzetten van een website of webwinkel is vele malen goedkoper dan een accountmanager.

• * Met goede online informatie bent u uw klanten beter van dienst en bespaart u op andere plekken in communicatie.

• * U bereikt makkelijk een veel grotere markt.

Specialisatie

Binnen een internetstrategie kan specialisatie een uitstekende mogelijkheid zijn. Hoe unieker uw product en hoe meer u overkomt als specialist, hoe beter u aansluit bij uw doelgroep. Het gaat er op internet om om uw potentiële klant te bereiken (goede vindbaarheid) en aan te zetten tot actie. (conversie)

Hoe minder u aanbiedt, hoe eerder mensen u gaan zien als specialist en vertrouwen krijgen. Uiteraard kan het ook juist een strategie zijn heel veel producten aan te bieden en juist door de hoeveelheid omzet te bereiken. Beide kan een goed idee zijn! Het is echter goed om hierover met de accountmanager te praten er vooral ook goed over na te denken!

De kansen

Overweeg bij internetverkoop de volgende voordelen:

  • Het opzetten van een webwinkel is vele malen goedkoper dan een extra filiaal opzetten.
  • Het inzetten van een website of webwinkel is goedkoper dan een accountmanager.
  • Met goede online informatie bent u uw klanten beter van dienst.
  • U bereikt makkelijker een grotere markt.

Realiseren van uw online marketing strategie

Na het bedenken van een internetstrategie is het belangrijk om deze door te vertalen naar een website, webwinkel of web applicatie. Vanuit het bedenken is het nodig om deskundigen aan de gang te zetten met begrip voor strategie, creatieve vermogens en een no nonsens aanpak. Vanuit de strategische benadering in de voorbereiding en tijdens adviesgesprekken kunnen we gelijk door met het werkelijk uitvoeren. Mediaversa staat als webbureau van A tot Z voor u klaar. Kom langs of neem contact op met ons. wij helpen u graag verder

Braat B.V.

Voor de firma Braat B.V. werken we aan tientallen websites binnen een online strategie, die allen werkel als lead generators. Ze zijn zeer goed vindbaar in eigen regio en met sommige websites landelijk. De firma groeide afgelopen jaren uit tot een van de grootste totaalleveranciers van Oost-Brabant op vlak van dak, lekkage en woononderhoud.

Van de Rijt tegelhandel

Voor Van de Rijt in Sint-Anthonis zetten we een unieke webwinkel op. De online stategie bestaat uit het trekken van mensen naar de winkel, echter ook een compleet beeld gevende van mogelijkheden. Door een goede vindbaarheid in de ruime regio rondom Sint-Anthonis is vd Rijt een van de toonaangevende tegelleveranciers in Oost Brabant en Noord Limburg.

Drukkerij Erhardt

Voor Drukkerij Erhardt werkten we een online strategie uit met uitwerking van de eigen website in Eindhoven en de regio daaromheen. Met veel succes! Terwijl de gehele markt voor drukkerijen instortte steeg de omzet van Drukkerij Erhardt! De vindbaarheid in groot Eindhoven is uitstekend!
Bijna elke plaats rondom en in Eindhoven zelf staat men bijna voeral in de top3. Sindskort zijn we ook begonnen met industrielestickers.nl waar de eerste resultaten zeer bemoedigend zijn!

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

ONLINE
STRATEGIE.

 Ik zet vandaag de eerste stap