Skip to main content

SSL-Certificaten: voor veilig dataverkeer

Wanneer u invulformulieren gebruikt op uw website, dan is het belangrijk dat de gegevens die uw bezoekers hier invullen veilig zijn. Met een SSL-certificaat kunt u hiervoor zorgen. Het zorgt namelijk voor een veilige, versleutelde verbinding tussen de website en de server waarop deze staat, en de bezoeker. Bovendien wekt het vertrouwen: de bezoeker weet dat hun (persoons)gegevens veilig worden behandeld.

Beveilig (persoons)gegevens met een SSL-certificaat

SSL-certificaten bieden dus een beveiligde verbinding tussen een webbrowser en een webserver. Dat zorgt voor versleutelde communicatie, waardoor gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, creditcardgegevens en inloggegevens beschermd blijven tegen kwaadwillenden (hackers) die er met deze gegevens vandoor zouden willen gaan voor bijvoorbeeld frauduleuze doeleinden.

Vertrouwen van klanten

Een groen hangslotje of de tekst “veilig” in de adresbalk van de browser geeft aan dat de website beveiligd is met een SSL-certificaat. Dat vergroot het vertrouwen van uw bezoekers en stelt hen gerust bij het invoeren van persoonlijke informatie of bij het uitvoeren van transacties op de website.

SEO voordelen van SSL-certificaten

Ook voor de vindbaarheid van uw website is een SSL-certificaat belangrijk. Zoekmachines zoals Google belonen websites met een SSL-certificaat namelijk door ze hoger te rangschikken in zoekresultaten.

Compatibiliteit en ondersteuning

Het is belangrijk dat het SSL-certificaat compatibel is met alle browsers en apparaten die uw website bezoeken. Wij bieden daarnaast ook regelmatige updates en ondersteuning voor uw SSL certificaat, zodat de beveiliging te allen tijde up-to-date is.

SSL-certificaat van Mediaversa

Wij bieden u een Regular Basic SSL-certificaat aan met een looptijd van twee jaar. Zo’n certificaat is geschikt voor het beveiligen van websites, server hostnames én mailservers.

Kenmerken:

  • Looptijd van 2 jaar
  • Met of zonder www.- voorvoegsel
  • Beveiligde verbinding tussen website/server en gebruiker
  • Betere vindbaarheid in zoekmachines
  • ECC-ondersteuning (extra sterke beveiliging tegen aanvallen van hackers)
  • Ook voor het beveiligen van hostnames en maildiensten van servers.

Hulp nodig

Heeft u hulp nodig? Neem meteen contact op met één van onze adviseurs.

Direct contact opnemen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak
Weekend/avond/nacht: alleen storingen te melden via helpdesk@mediaversa.nl

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: