WordPress → Inloggen

Ontdek uw website omgeving

Elke website die wij ontwikkelen bij Mediaversa wordt voorzien van een Dashboard waarop u uw site kunt beheren in een gebruiksvriendelijke omgeving. Zo hoeft u nooit in de code te duiken.
Het dashboard vanuit waar u uw website kunt beheren. U ziet dat dit er een stuk gebruiksvriendelijker uitziet dan een code editor.
Om in uw dashboard te komen gaat u naar uw eigen url/domeinnaam. Dit is bij onze website bijvoorbeeld www.mediaversa.nl. Vervolgens zet u achter uw domeinnaam /wp-admin. Voor oudere websites kan dit ook /beheer of /admin zijn. Dit komt er als volgt uit te zien:

http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Wanneer u naar deze website navigeert ziet u als het goed is het inlogscherm dat toegang geeft tot het dashboard van uw website.

Het inlogscherm dat u vindt wanneer u /wp-admin achter uw domeinnaam typt en naar de site navigeert.

Meer gebruikers aanmaken

Vanuit hier kunt u inloggen met de door Mediaversa verstrekte inloggegevens. U kunt wanneer u bent ingelogd uw wachtwoord wijzigen of extra gebruikers aanmaken door in het linker menu het kopje Gebruikers aan te klikken. Let wel op hier, als u het gebruikersaccount van Mediaversa verwijdert hebben wij niet langer toegang tot uw site. Dit is te verhelpen, maar het is beter om het account te laten staan en hier geen aanpassingen aan te doen.

Wel is het misschien makkelijk extra accounts aan te maken met een andere rol dan “beheerder” als u andere werknemers toegang wilt geven tot alleen bepaalde gebieden van uw website.