Skip to main content

Webdesign Schijndel

Het maken van een website kost de nodige moeite, dus waarom zou u die niet laten maken? Bij Mediaversa maken wij websites die passen bij uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kleine details. Voor een overzichtelijk beeld van de websites die wij voorheen gemaakt hebben kunt u kijken bij referenties. We maken bovendien niet alleen websites, maar bieden verder ook diensten aan als:

Uniek webdesign voor een uniek bedrijf

Een website moet natuurlijk passen bij het bedrijf, daarom willen wij graag van u horen wat uw wensen en voorkeuren zijn. Bij Mediaversa zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een website welke professionaliteit uitstraalt? Geregeld. U wilt een website die mensen aansporen om iets te kopen? Geregeld. U wilt een felgroene achtergrond met gele tekst op uw website? Geregeld. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Hands-On of Hands-Off

Bij Mediaversa kunt u ervoor kiezen om erg betrokken te zijn bij het bouwen van de website. Samen met onze specialisten bespreekt u dan hoe de website eruit gaat zien en overziet u het onderhoud van de website. Mocht u ineens een geweldig idee hebben? Dan kunt u die gelijk implementeren, zelf of met hulp van ons.

Heeft u daarentegen geen tijd, energie of zin om de activiteiten te overzien? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om het bouwen en het onderhoud van de website aan ons over te laten. We garanderen u dat er een prachtige website op internet komt te staan en dat deze soepel blijft lopen.

Al jaren actief in Schijndel

Onze accountmanager is dagelijks binnen de regio actief. Indien u iemand bij u langs wil laten komen op uw kantoor of bedrijf in Schijndel, dan maken we graag tijd voor u vrij. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor in Uden. Kom gerust langs voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunnen we ook een online meeting inplannen, waar we gezamenlijk naar een scherm kunnen kijken. Hieronder ziet u een paar referenties uit Schijndel en omgeving.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende aktie: