Skip to main content

Webdesign Sint-Oedenrode

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau voor webdesign in de buurt van Sint Oedenrode? Heeft uw website of webwinkel een opknapbeurt nodig? Of wilt u een compleet nieuwe website of webwinkel laten maken? Mediaversa is een allround webbureau waar u terecht kunt voor alle zaken rondom uw website. Wij leveren altijd kwaliteitswebsites die voldoen aan alle moderne eisen. U kunt bij ons terecht voor:

Rooise roots

Het ontstaan van Mediaversa ligt in Sint Oedenrode, om precies te zijn in de Irenestraat. In 2000 begonnen als bescheiden internetbureau, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met zo’n 10 vaste medewerkers en een vaste kring van externe specialisten. Samen werken wij elke dag aan het design van websites en webwinkels en de ontwikkeling van content en websoftware Daarnaast denken wij mee over uw online strategie en zorgen we er met onze Internet Marketing afdeling voor, dat uw omzet verhoogd wordt door de juiste klanten naar uw bedrijf te trekken. Kortom: een webbureau met veel ervaring en kennis van zaken, dat bovendien Sint Oedenrode goed kent! Onderaan de pagina vindt u enkele referenties van Rooise cliënten.

De regio Sint Oedenrode

Aan de oevers van de Dommel, tussen Veghel en Eindhoven, ligt het ambachtelijke Sint Oedenrode. De dorpskern wordt gemarkeerd door een gezellig en historisch marktplein, omzoomd door gezellige terrasjes en bijzondere, statige gebouwen. Vanaf de snelweg A50 die het dorp ontsluit, is de 15e -eeuwse Knoptoren goed te zien en torent hij uit boven de huizen. Voor toerisme is het een aantrekkelijk dorp met een prachtige omgeving. Wandel de klompenroute en kom alles te weten over het ambacht klompenmaken, of bezoek het park De Kienehoef. Daar is ook van alles te beleven: van een roeivijver, een speeltuin, tot een golfbaan en heerlijk proeven van een hapje en een drankje.

Bent u gevestigd in het gezellige Sint Oedenrode of omgeving, en wilt u graag kennis maken met Mediaversa? Geef ons even een belletje op 0413-472547. Eén van onze accountmanagers kan vaak dezelfde dag nog wel even bij u langskomen voor een vrijblijvend en verhelderend gesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor in Schaijk aan de Palmstraat, of in onze dependance in Heeswijk-Dinther. Wij kijken ernaar uit!

Referenties

Gedo Elektro BV

Veghel

Elsenborgh

Veghel

Beks Optiek

Veghel

VOSKE’S BBQ & SUSHI

Veghel