Doordacht

Betrokken

Enthousiast

Voor een strategisch webbureau in Wijchen is Mediaversa dé plek voor uw webdesign. Wij designen niet alleen websites, maar zijn ook nog actief in webwinkels, internet marketing en webapplicaties. Ons complete webbureau is continu druk met het verbeteren van ontwikkelingsproces, door al jaren met de trend mee te gaan. Zo kunnen wij voor een mooie prijs, strategische en unieke websites maken voor u in Wijchen, en dat voor een mooie prijs.

Een unieke website, voor een uniek bedrijf

Elk bedrijf is uniek, en verdient dus ook een unieke website. Daarbij kijken we naar de verschillende wensen van uw bedrijf, en denken we bovendien met u mee. Doordat onze specialisten vloeiend zijn in meerdere programmeertalen, is al het maatwerk mogelijk. Bij Mediaversa schrijven we websites door gebruik te maken van onder andere:

Wij willen uw bedrijf zo goed mogelijk weergeven in een online omgeving. Om de sfeer en levendigheid van uw bedrijf zoveel mogelijk te behouden, komen onze accountmanagers graag bij uw bedrijf op bezoek in Uden en omgeving. Wij zijn dagelijks te vinden in de regio Uden, Veghel, Eindhoven en Oss.

Eenvoudig zelf aanpassingen doen

Er zijn vaak kleine aanpassingen nodig bij websites. Denk daarbij aan het veranderen van openingstijden, het updaten van een foto of video of het wijzigen van vacatures op de website. Door het systeem dat wij gebruiken, kunt u zelf inloggen op uw website en de wijzigingen doen die nodig zijn. Zo kunt u zelf uw website onderhouden. Hiervoor heeft u geen kennis van programmeren nodig.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat u alles zelf moet gaan doen. Mocht u willen dat wij uw website onderhouden, dan doen wij dit graag voor u!

Een webdesign voor uw webwinkel

Bent u klaar om uw kansen uit te gaan breiden door middel van een webwinkel? Het vergroten van online omzet is één van de specialiteiten van Mediaversa. Wij gebruiken hiervoor onder andere Magento, WooCommerce en Oscommerce. Doordat we ons niet vastleggen op een enkel systeem, kunt u alle kanten op en zijn de mogelijkheden voor uw webwinkel oneindig.

Uw webdesign in Wijchen

U bent altijd welkom bij ons strategisch webbureau in Uden, maar wij verzoeken u om eerst een afspraak te maken. Zo bent u er zeker van dat er een specialist op de zaak is die u kan helpen met uw wensen. Het is ook mogelijk dat een accountmanager bij u in Wijchen of in de omgeving langskomt om over uw nieuwe webdesign te praten.

Online succes?

Laat hier uw gegevens achter.

    Een goede website of webshop gaat verder dan alléén bouwen