Skip to main content

Webshop bouwen

Als ondernemer wilt u natuurlijk leads en verkopen genereren door middel van het internet. Wilt u maximaal resultaat online behalen? Een professionele webshop bouwen doet u met behulp van onze webdevelopers. Geïnteresseerd? Webbureau Mediaversa helpt u met het maken van verantwoorde strategische keuzes. Hiervoor contacteert u ons direct op het volgende telefoonnummer: 0413-472547.

Een webwinkel conform uw wensen

U heeft diverse mogelijkheden voor uw nieuwe webshop. Mediaversa laat uw nieuwe webshop bouwen in WooCommerce of Magento. Vanuit onze ervaring zijn dit twee handige CMS-systemen waar u zelf eenvoudig in kunt werken. Wij gaan graag het gesprek met u aan, zodat wij uw wensen en voorkeuren inzichtelijk verkrijgen. Zodoende kunnen wij u een passend advies verstrekken met betrekking tot het juiste CMS-systeem.

WooCommerce webshop

Heeft u een kleinere webshop? Vanuit kostenperspectief kiezen wij dan om een WooCommerce webshop te bouwen. Het is hierbij belangrijk om tijdens het inventarisatiegesprek diverse zaken in kaart te hebben. U kunt dan denken aan het aantal producten en het huidige aantal pagina’s in de webshop.

Magento webshop

Heeft u een grotere webshop? Hoewel de mogelijkheden in WooCommerce ongekend zijn, is het in een aantal gevallen verstandiger om een webshop in Magento te bouwen. Bij grote webshops met filters en koppelingen is het eenvoudiger om een Magento webshop te bouwen. Benieuwd wat u het beste kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct een webshop bouwen

Hedendaags heeft Mediaversa al vele strategische webshops voor klanten gebouwd. Onder referenties kunt u terecht om kennis te maken met diverse realisaties. Wilt u weten wat onze webdevelopers voor u kunnen betekenen? Wij heten u graag van harte welkom op onze locatie in Uden. Samen zorgen we ervoor dat u dé juiste strategische keuzes maakt op het internet!

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: