Skip to main content

DENK: website plus

De “Denk” richting kent een aantal kenmerken:

Doel

U wilt een informatieve, uitgebreide website die goed vindbaar is en een optimaal rendement geeft. Uw (potentiële) klanten kunnen er alle informatie vinden die nodig is en worden door uw website verleid om actie te ondernemen.

Voor wie

Een “Denk”-website is ideaal als u een bedrijf heeft waarmee u goed zichtbaar wil zijn op het internet, en waaraan u niet teveel tijd kwijt bent. U heeft geen eigen marketingafdeling maar begrijpt wel dat het internet veel kansen te bieden heeft, die u graag met beide handen aangrijpt. De ontzorging bij een “Denk”-website is groot: we leiden u door het gehele proces van het bouwen van een website of webwinkel heen, waarbij we op een paar vaste momenten met u om tafel zitten.

Werkwijze

We zorgen binnen deze richting voor optimaal rendement van uw website. Met behulp van uitgebreide analyses en kennis van het aanbod van producten en diensten van uw bedrijf bepalen we de beste strategie. We ontwerpen een unieke WordPress site voor u op maat en veel van de content maken wij zelf; dat bespaart u tijd. We optimaliseren uw website voor de zoekmachines en voor het verder verbeteren van uw vindbaarheid bieden wij verschillende aanvullende Internet Marketing pakketten. Deze kunt u overigens ook gedurende drie maanden uitproberen; u betaalt dan slechts de helft van het tarief!

Wat kunt u verwachten

  • Internet marketing analyses voor optimaal resultaat en omzet
  • WordPress CMS voor eenvoudig beheer
  • 10-20 mooi uitgewerkte pagina’s
  • Eigen bijdrage voor content: minimaal
  • Zelf geplaatste inhoud: onbeperkt
  • Redigeren inhoud (ook geoptimaliseerd voor zoekmachine)
  • Aanmelding bij Google
  • Gratis Google Analytics installatie

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw website staat.

Om te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Referenties

Tuin & Kunstgras

Oss

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Elsenborgh

Veghel

Heerkens Keukens

Loosbroek