Skip to main content

STRATEGIE: website extended

Alle middelen worden ingezet voor maximaal resultaat uit uw website.

Doel

Het doel van een website binnen een online strategie is om het maximale uit alle internetkansen te halen. De website brengt veel leads en verkopen tot stand en een groot deel van de communicatie met uw (potentiële) klanten verloopt ook via die website.

Voor wie

Een website als onderdeel van een online strategie is ideaal voor bedrijven die actief het internet willen inzetten binnen hun bedrijfsdoelstelling. Vaak vindt het merendeel van de verkopen via internet plaats of is het interessant de markt “uit te kammen.” Daarbij kunnen we steeds focussen op een bepaald deel van uw diensten, om die zo optimaal mogelijk te promoten en bruikbare leads te genereren.

Werkwijze

Bij het ontwikkelen van een online strategie is ons contact intensiever en gaan onze adviezen verder dan wanneer we alleen een “Denk”- of een “Maak”-website voor u maken. We plannen periodiek een afspraak in met u als klant, en we bespreken steeds opnieuw wat we oppakken in de volgende periode. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld om meerdere websites op te zetten, elk met een eigen focus. Dit bevordert een uitstekende vindbaarheid en vergroot het aantal leads en verkopen via internet.

Wat kunt u verwachten

  • Internet marketing analyses voor optimaal resultaat en omzet
  • WordPress CMS voor eenvoudig beheer
  • 20-30 mooi uitgewerkte pagina’s op maat
  • Zelf geplaatste inhoud: onbeperkt
  • Redigeren en creëren van content (geoptimaliseerd voor zoekmachine)
  • Aanmelding bij Google
  • Gratis Google Analytics installatie

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw website staat.

Om te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Referenties

Witgoedhuren

Schaijk

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

Emvo Techniek

Sint-Oedenrode

Tegelhandel V.D. Rijt

Sint Anthonis