Skip to main content

WordPress website laten maken

Bent u op zoek naar een professionele website waar u zelf de inhoud gemakkelijk kan bepalen en aanpassen? Dan heeft Mediaversa iets interessants voor u! Wij bouwen onze websites namelijk met behulp van WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS systeem op de wereld. Het fraaie aan dit programma is dat hij makkelijk te gebruiken is voor de doorsnee consument, dus ook voor u. Als u een website door Mediaversa laat maken heeft u gemakkelijk toegang tot de inhoud van uw website en kunt u zelf bepalen wat u erop laat zien.

Volledige website ondersteuning

Wanneer u ervoor kiest om zelf de inhoud te beheren, laten we u natuurlijk niet in de steek. Wij zullen altijd klaar staan om u te ondersteunen. Wanneer u problemen ervaart met WordPress staat ons team van specialisten klaar om uw problemen te verhelpen. Zelfs als u geen gebruik wilt maken van onze ondersteunende diensten kunt u op onze website kijken voor een compacte handleiding. Hier zou u al een oplossing kunnen vinden voor uw probleem. Daarnaast helpen we u graag met het optimaliseren van uw website. Zo helpen wij bijvoorbeeld met het vergroten van uw naamsbekendheid door middel van Internet Marketing. Voor een compleet overzicht van al onze overzichten kunt u bij diensten kijken. Mocht u interesse hebben in het laten maken van een WordPress website, kunt u contact met ons opnemen.

Wat kost een WordPress website?

De prijs van een WordPress website verschilt heel erg met elkaar. Dit is afhankelijk van verschillende zaken. Moet de site bijvoorbeeld meertalig worden? Of zijn er koppelingen nodig met andere soorten software? Voor een eerste prijsindicatie kun je het best even contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u het beste informeren over de kosten van uw site.

WordPress: het meest gebruikte CMS ter wereld

De opties van WordPress zijn oneindig, alles wat je kunt bedenken is mogelijk met dit CMS-systeem. Tegenwoordig gebruikt ongeveer 30% van alle webwinkels WooCommerce, een plugin van WordPress. Hiermee kan je gemakkelijk producten toevoegen en betalingen afronden. Bijna elke systeem is wel te koppelen met WordPress. Daarnaast is het voor de gewone consument makkelijk te gebruiken. Iedereen kan na een beetje uitleg en hulp wel een tekst en afbeelding op een website plaatsen. Dit zorg ervoor dat kosten voor de consument worden bespaart, want je hoeft degene die je website gebouwd heeft niet te vragen om iets aan te passen.

Waarom u kiest voor Mediaversa

Platina webdesign Waarom zou u voor Mediaversa kiezen? Want ons team is meer dan alleen gespecialiseerd. Wij zijn allemaal karaktervol en bieden u de beste service aan met behulp van onze kernwaarden:

  • Enthousiast;
  • Betrokken;
  • Doordacht;
  • Denk verder.
Als u voor Mediaversa kiest, is kwaliteit gegarandeerd. We zijn in Noord-Brabant gevestigd, maar onze accountmanagers zijn in veel regio’s actief. U kunt dus op kantoor langskomen of we kunnen bij u langskomen. Om alle mogelijkheden te bespreken verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: