Skip to main content

Dronevlucht

Met een drone kunnen we spectaculaire opnames van uw bedrijf maken. Dat kunnen foto’s zijn of video’s. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, wijdse opname in vogelvlucht van uw bedrijf of project, of een video waarbij de drone dwars door de bedrijfsruimte heen vliegt. Drone opnames vormen vaak een krachtig en overzichtelijk beeld dat zal beklijven bij uw bezoekers.

De wet- en regelgeving rondom het drone vliegen is behoorlijk uitgebreid; het is dan ook verstandig om hiervoor een gecertificeerd drone vlieger in te schakelen. Wij hebben alle certificaten in huis om legaal te vliegen en opnames te maken voor commerciële doeleinden.

Kennismakingsaanbieding! dronevideo + montage

Opname € 200,-
Montage € 200,-
——
Nu unieke totaalprijs: € 360,-

* maximaal 1 opname per bedrijf.

Meldt u hier aan:

  U zit nog nergens aan vast. Onze accountmanager zal u benaderen en een en ander doorspreken. U kunt kiezen uit een aantal vaste stramienen waarbinnen we werken! U ontvangt zowiso een kortingsbon, welke u het hele jaar kan gebruiken voor bovenstaande aanbieding.

  Referenties

  Witlox

  Uden

  Kunsthaag

  Oss

  S.I.S. Schoonmaak en Herstel

  Nistelrode

  Van den Berg Makelaardij

  Sint-Oedenrode

  Maak uw content uniek.

  Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

  werken op locatie →
  fotografie →
  video →
  dronevlucht →
  animatie →
  illustratie →
  sliders →
  teksten →
  sociale media →

  Laten we samen verder denken!

  Tijd voor een volgende aktie: