Skip to main content

Dronevlucht

Met een drone kunnen we spectaculaire opnames van uw bedrijf maken. Dat kunnen foto’s zijn of video’s. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, wijdse opname in vogelvlucht van uw bedrijf of project, of een video waarbij de drone dwars door de bedrijfsruimte heen vliegt. Drone opnames vormen vaak een krachtig en overzichtelijk beeld dat zal beklijven bij uw bezoekers.

De wet- en regelgeving rondom het dronevliegen is behoorlijk uitgebreid; het is dan ook verstandig om hiervoor een gecertificeerd dronevlieger in te schakelen. Wij hebben alle certificaten in huis om legaal te vliegen en opnames te maken voor commerciële doeleinden.

Een gemonteerde dronevideo, al vanaf €340

Wij verzorgen niet alleen de opnames; ook de montage achteraf nemen wij voor onze rekening. De prijs voor een fraai gemonteerde dronevideo bestaat dan ook uit twee delen: het vliegen en filmen zelf, en de nabewerking. Vaak is één opname al genoeg, maar soms zijn meerdere vluchten nodig. Het uurtarief is €85. Meestal hebben we aan een uur vliegen genoeg. Afhankelijk van uw wensen is er minimaal 3 uur nodig voor nabewerking en plaatsing van de opnames. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan bij uw accountmanager.

Maak uw content uniek.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

werken op locatie →
fotografie →
video →
dronevlucht →
animatie →
illustratie →
sliders →
teksten →
sociale media →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende aktie: