Skip to main content

Sliders

Wilt u graag een slider op uw website? Dat kunnen wij voor u verzorgen. We moeten u echter wel waarschuwen: heel vaak is zo’n diavoorstelling bovenaan de homepage een echte “conversie-killer”. Het leidt vaak af en de informatie die erin staat, wordt niet goed opgenomen door uw bezoeker. Het vergt ook veel geduld. Heeft u 4 foto’s in de slider? Zelden worden foto twee, drie en vier bekeken. Daarnaast zijn sliders bijna niet te timen; het duurt óf te lang voor de volgende slide in beeld komt, óf te kort om de informatie goed op te nemen. Wilt u toch bepaalde informatie bovenaan uw homepage? Vaak kunnen we dat op een andere manier regelen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal opvallende blokken naast of onder elkaar, waarin de bezoeker in één oogopslag de belangrijkste informatie kan vinden. Overzichtelijk en vriendelijk!

Waarom wel een slider

Ondanks het conversie-slopende imago van de slider, zijn er ook situaties denkbaar waarin een slider zeker van pas zal komen. Bijvoorbeeld wanneer het hoofddoel van uw website niet conversie is, maar het versterken van uw merk of product. Wilt u een bepaalde sfeer of uitstraling overbrengen richting uw bezoekers? Dan kan een mooie, goed uitgevoerde slider de juiste toon raken. Vraag uw accountmanager om advies omtrent de mogelijkheden van sliders, wat ze voor u kunnen betekenen.

Maak uw content uniek.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

werken op locatie →
fotografie →
video →
dronevlucht →
animatie →
illustratie →
sliders →
teksten →
sociale media →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: