Skip to main content

Teksten

Wilt u uw bezoekers op uw website graag voorzien van informatie over uw bedrijf of uw producten of diensten? Zorg dan dat er goede teksten voor geschreven worden. Een goed geschreven tekst zonder taalfouten leest prettig en kan uw bezoeker van nuttige informatie voorzien. Ook voor de vindbaarheid van uw website is dit belangrijk: zoekmachines beoordelen websites niet alleen op het aantal zoekwoorden, maar ook op de leesbaarheid en waarachtigheid van de inhoud.

Vaak dient een tekst meerdere doelen, bijvoorbeeld:

  • informeren;
  • stimuleren;
  • amuseren;
  • verhoogde vindbaarheid.

Om deze doelen te bereiken, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken. Ook is het belangrijk om te allen tijde de doelgroep in gedachten te houden. Wie wilt u aanspreken en wat is precies de vraag die die doelgroep beantwoord wil zien?

Eigen tekstschrijvers

We hebben bij Mediaversa een eigen team van tekstschrijvers. Zij weten hoe ze een pakkende tekst moeten schrijven die ook nog eens SEO-vriendelijk is, en houden zich aan de stijl die bij uw bedrijf en bezoekers past. Ook tekstschrijvers Engels, Duits, Frans en Spaans hebben we in eigen huis! Als u wilt, kunnen ze ook eens bij u op locatie komen werken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze pagina Internet Marketing.

Maak uw content uniek.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

werken op locatie →
fotografie →
video →
dronevlucht →
animatie →
illustratie →
sliders →
teksten →
sociale media →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: