Skip to main content

Video

Wilt u een video op uw site? Bijvoorbeeld een instructievideo, een tutorial, of gewoon een filmpje waarin uw bedrijf wordt voorgesteld? Wij kunnen samen met u een script opzetten en video-opnames maken bij u op locatie. Veel kunnen we zelf doen, maar we werken ook vaak samen met professionele partners. Wanneer u de video op de juiste manier inzet, kan hij veel voor uw website en uw bezoekers betekenen.

Gebruik video op de juiste manier

Mensen zijn visueel ingestelde wezens; een video kan dan ook veel meer impact hebben dan een geschreven stuk tekst. Daarvoor moet het filmpje wel aan een aantal voorwaarden voldoen, anders kan het zelfs averechts werken.

  • Denk goed na over het doel van de video. Een tutorial mag best wat langer duren; een sfeerimpressie van het bedrijf komt juist veel beter over wanneer die wat korter is.
  • Rustige beelden zijn prettiger om naar te kijken dan flitsende filmpjes; die kunnen zelfs afschrikken.
  • Video’s waarbij geluid automatisch wordt afgespeeld, worden vaak als irritant ervaren; ondertitels worden bovendien steeds vaker gebruikt, zodat mensen het geluid niet aan hoeven te zetten.

Vraag naar de mogelijkheden voor een mooie video op uw website bij uw accountmanager.

Maak uw content uniek.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

werken op locatie →
fotografie →
video →
dronevlucht →
animatie →
illustratie →
sliders →
teksten →
sociale media →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: