Skip to main content

Werken op locatie

Soms kan het interessant zijn om inhoudelijk werk, zoals het plaatsen van teksten of foto’s, op locatie uit te voeren; bij u op het bedrijf dus. Wilt u bijvoorbeeld foto’s van een bepaalde collectie online laten plaatsen? Of een informatieve tekst over een specialistisch onderwerp? Wellicht heeft u folders of andere informatie in huis, of heeft u bepaalde media liggen over het onderwerp dat u onder de aandacht wil brengen. Door op locatie te werken zijn de lijnen extra kort en kunt u onze medewerker direct aansturen. Hiermee wordt voorkomen dat er misverstanden ontstaan over de inhoud. Bovendien ziet u direct hoe de content eruit ziet.

Scherpe tarieven

Wij hanteren geen hoger tarief voor het werken op locatie. Bovendien rekenen we geen voorrijdkosten voor locaties binnen een straal van 25 km. Daarnaast is het tarief voor inhoudelijk content werk lager dan de prijs die we hanteren voor technische werkzaamheden. Informeer naar onze tarieven door contact op te nemen met uw accountmanager.

Maak uw content uniek.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe kunnen wij u helpen om de inhoud van uw website nog unieker en aantrekkelijker te maken? Klik op onderstaande knoppen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

werken op locatie →
fotografie →
video →
dronevlucht →
animatie →
illustratie →
sliders →
teksten →
sociale media →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: