Skip to main content

Denk dienstverlening

Het verder nadenken over een website leidt tot meer rendement!

Binnen deze richting zorgen we voor optimaal rendement. Met behulp van uitgebreide analyses en kennis van het aanbod van producten en diensten van uw bedrijf, bepalen we de beste strategie voor de komende 5 jaar (dat is de levensduur van een gemiddelde website of webwinkel).

De ontzorging is groot: we leiden u door het gehele proces van het bouwen van een website of webwinkel heen, waarbij we op vaste momenten met u om tafel zitten. Uw eigen tijdsinvestering is minimaal. U maakt optimaal gebruik van onze uitgebreide kennis.

De denk websites zijn vooral bedoeld voor bedrijven met 5 tot 25 medewerkers die nog geen eigen marketingafdeling hebben, maar wel de kansen zien die internet te bieden heeft en hier graag gebruik van willen maken.

Mediaversa ondersteunt u compleet van A tot Z in uw online aanpak: van het bouwen van de website tot het opzetten van een campagne voor internetmarketing en het plaatsen van content op sociale media.

Voordelen “Denk” dienstverlening*

VOOR: Actieve internetters en bedrijven van 5 tot 25 medewerkers.
PRIJS: Liever wat meer uren werken voor hoger rendement.
DOEL: Informatie voorzienend + online conversie. Kansen benutten.
WERKWIJZE: U wilt liefst ontzorgd worden en eigen tijdsinvestering minimaliseren.

* Om u vooruit te helpen komen we graag in contact met u zodat we uw bedrijf en uw internetwensen kunnen bespreken. Plan een afspraak of een denksessie in zodat we optimaal op uw case kunnen ingaan. Onderaan de pagina vindt u verschillende manieren om contact te leggen!

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Hieronder vindt u specifieke informatie over de "Denk"-producten:

Denk websites →
Woo extended →
Magento webwinkels →
Internet Marketing →

Referenties

Gedo Elektro

Veghel

Cursus BSO

Utrecht

Erhardt

Eindhoven

Zandblazer

Uden