Doordacht

Betrokken

Enthousiast

Websites

Wilt u een succesvolle en complete website voor uw bedrijf? Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw website op een professionele manier te presenteren en succes te behalen. Dit kan zich uiten in meer contactaanvragen, meer omzet of meer aanvragen voor de nieuwsbrief. Kortom, wij zorgen voor de bouw van een strategische website!

Website maken / bouwen

Mediaversa biedt als webbureau jarenlange ervaring in het maken en bouwen van websites. Wij kijken gericht naar u als klant en gaan nét dat stapje verder. Zo komen we periodiek bij elkaar om de kansen op het internet maximaal te benutten. Als webbureau weten wij welke kernwaarden belangrijk voor websites zijn. Zo kijken wij altijd bij het bouwen van websites naar de volgende waarden:

  • Design;
  • Functionaliteit;
  • Gebruik;
  • Inhoud;
  • Vindbaarheid.

Wilt u weten of uw huidige website nog voldoet? Om te controleren of uw website voldoet aan alle belangrijke kernwaarden, kunt u terecht op: www.voldoetuwwebsite.nl. Aan de hand van een checklist komen wij vervolgens bij u terug om de resultaten te bespreken.

Hosting, onderhoud en service

Van ondersteuning bij uw e-mail tot service en updates voor uw website, wij bieden als webbureau het complete pakket. Dit betekent dat u uitstekend bij ons terecht kunt voor zowel hosting, onderhoud als service.

Website update

Het is belangrijk om actief met uw website om te gaan. Echter begrijpen wij dat u als ondernemer het hier te druk voor kan hebben. Hiervoor bieden wij dé oplossing: website update. Van het updaten van uw design tot seizoensupdates, wij zorgen dat uw website altijd relevant en up-to-date is!

Uw website van A tot Z

Diensten

Direct contact opnemenHaal maximaal resultaat uit uw website!