Skip to main content

Website update

Een up-to-date website voor meer resultaat

Naast het regulier noodzakelijk onderhoud wordt de werkelijke meerwaarde van een website bepaald door de actualiteit van de gegeven informatie. Het is dus belangrijk om uw website regelmatig te updaten, zodat bijvoorbeeld content kan worden uitgebreid of aangepast.

Periodieke website update

Een periodieke update inplannen werkt het beste. Zo is er altijd een stok achter de deur en blijft de inhoud van website altijd up-to-date! Het periodiek bijwerken van uw website zorgt ervoor dat uw klanten regelmatig nieuwe informatie kunnen vinden, waardoor ze de pagina ook vaker zullen bezoeken.

U kunt de website update eventueel ondersteunen door een nieuwsbrief te versturen. Men leest de nieuwsbrief en bij interesse klikt men door naar het onderwerp. Zo kunt u nieuwe bestellingen genereren. Verder kunnen we ook sociale media en internet marketing inzetten om bepaalde updates meer aandacht te geven.

Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden. We kunnen werken op uurbasis, maar ook een vooraf aangekochte strippenkaart is mogelijk.

Gereduceerde tarieven bieden we aan via contentupdate.nl. Via dit concept schakelen we mensen in die technisch iets minder onderlegd zijn, maar die wel heel goed puur inhoudelijk werk kunnen verrichten. Dit biedt niet alleen voordelen in uurtarieven, maar ook veel gemak: een eigen medewerker kan bij u komen werken op locatie, of naar wens direct worden aangestuurd.

Via websiteboost.eu bieden we een website boost aan. De belangrijkste benodigde updates worden dan doorgevoerd. We bekijken:
* snelheid
* functionaliteit
* techniek
* vindbaarheid
en pakken de belangrijkste zaken op!

Aanvullende diensten

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Hoe kunnen wij u helpen?

Tijd voor een volgende actie: