fbpx Skip to main content

Website update

Website update

Een actuele en up to date website voor meer resultaat

Naast het regulier noodzakelijk onderhoud wordt de werkelijke meerwaarde van een website afgemeten de actualiteit van de gegeven informatie. Het is dus belangrijk om uw website regelmatig te updaten. Het makkelijkste is het om hier een structuur in aan te brengen. Dit kan u volledig zelf doen, door het in uw eigen agenda in te plannen door nieuwe informatie weer te geven.

Mediaversa als update partner

Heel vaak zien we dat het beter werkt dat wij hier bij betrokken zijn. Zie dir als een soort stok achter de deur. Wat we vaak doen is vooraf bepalen hoe vaak en wat er ge update gaat worden. Dit kunnen we naar wens doortrekken naar sociale media en/of nieuwsbrief.

Als u bijvoorbeeld van plan bent 4x per jaar de website te updaten plannen we in om u naar wens beperkt of compleet ondersteunend helpen. Hierdoor heeft u als voordeel een stok achter de deur te hebben en bijkomende plannen we dit vooraf per jaar in, waardoor we efficiënter kunnen werken en weten waar we aan toe zijn, waardoor we ons uurloon voordeliger kunnen houden.

Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden. We kunnen werken op uurbasis, als ook met een vooraf aangekochte strippenkaart.

Verder bieden we gereduceerde tarieven via contentupdate.nl
Via dit concept schakelen we mensen in met minder technische kennis, maar die wel puur inhoudelijk werk kunnen doen. Dit biedt voordelen in uurtarieven en het gemak als een eigen medewerker, die bij u kan werken op locatie of naar wens direct kan worden aangestuurd

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

NIEUWE
WEBSITE.

 Ik zet vandaag de eerste stap