Website update

Website update

Het periodiek laten updaten van uw website is belangrijk voor Google. Zo blijft u relevant voor uw bezoekers, terwijl Google ziet dat u tijd en aandacht in uw website steekt. Op de volgende manieren is het updaten van uw website relevant voor Google:

  • Content Update
  • Update design
  • Seizoensupdates

Content update

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat bedrijven problemen ervaren met het plaatsen van content op de website. Het wordt ervaren als een tijdrovend, waardoor uw website niet meer relevant is voor Google. Speciaal hiervoor biedt Mediaversa content updates.

Update design

Uw design van de website kan verouderd zijn. In overleg met u kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om uw website weer verfrissend te maken. Zo verkrijgt u weer een design naar de laatste mogelijkheden, volledig passend bij wat u wenst uit te stralen.

Seizoensupdates

Bij seizoensgevoelige diensten horen seizoensupdates. Ideaal om in te spelen op trends en ontwikkelingen, feestdagen en de tijd van het jaar.

 

Website boost

Doel van de website boost is om in een beperkt aantal uren zo veel mogelijk dingen aan een website te verbeteren, waarbij we de belangrijkste zaken als eerste oppakken.

Wilt u meer weten over de website boost?

Website boost

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

NIEUWE
WEBSITE.

 Ik zet vandaag de eerste stap