Skip to main content
Actueel

Nieuwe website

Het is zover! Na maanden werk hebben we onze eigen website compleet vernieuwd. Zowel de lay-out als de inhoud zijn helemaal aangepakt en sluiten aan op de wensen van onze klanten anno 2023.

U kunt op onze website nu nog meer uitleg vinden over onze producten en prijzen. Ook laten we meer van onszelf zien. Bovendien zorgen we er in deze nieuwe omgeving voor dat alle informatie en referenties actueel blijven. Dat laatste is iets wat we onze klanten ook altijd adviseren… dan moeten we dat zelf natuurlijk ook doen!

Foto’s

We zijn heel enthousiast over de foto’s. We hebben echt een leuke sessie gehad met de fotograaf, en het resultaat mag er wezen! We wilden geen standaard beelden met vergaderende mensen en andere kantoortaferelen, maar juist bijzondere, onderscheidende plaatjes met onze eigen medewerkers om onze eigen identiteit te accentueren.

Sociale media

Nu de nieuwe website klaar is, zullen we ons de komende tijd ook meer gaan richten op sociale media. Wellicht komt u ons vaker tegen op Facebook, Instagram en Linked In. We hopen op deze manier bepaalde doelgroepen en klanten nog beter te bereiken; ook kunnen we zo actiever contact houden en laten zien waar we mee bezig zijn.

Help ons te verbeteren

We hopen dat u onze website met plezier bekijkt en dat u er veel nuttige informatie kunt vinden. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar wat u ervan vindt; laat ons dit vooral weten! Uw input zullen wij gebruiken om onze site verder te optimaliseren.