Skip to main content

Professionele website laten maken

Waarop moet je letten bij een professionele website?

Er zijn natuurlijk heel veel dingen die belangrijk zijn bij een professionele website, hieronder zijn een paar punten uitgewerkt:

Wat kost het om een professionele website te laten maken?

De prijzen voor een website kunnen heel erg verschillen, voor een klein bedrijf of een zzp’er is een website van €1.000 – €2.500 vaak al prima. De benodigde uren zitten hem dan vooral in het maken van de website. Voor MKB ondernemers en degene die wat meer uit hun website willen halen is een website van €2500 – €5500 aanbevolen en het meest geschikt. Voor de echte actieve internetter bieden we vaak een online strategie aan, welke bestaat uit meerdere websites. Prijzen komen vaak uit boven de € 5000,-

Maken van een website in WordPress

Er zijn veel systemen om een website te laten maken maar wat is nou het beste systeem voor uw website? Voor kleine freelancers kan een goedkope website builder al werken, maar deze websites zijn natuurlijk heel minimaal en moeten zelf bijgehouden worden en vaak doe je zelf het grootste deel van het werk. Hele grote bedrijven kunnen een maatwerk website-systeem gebruiken wat speciaal voor hun is ontwikkeld en daardoor heel duur kan zijn.

WordPress wordt door een derde van alle websites ter wereld gebruikt. Omdat het zo veel wordt gebruikt zou de ondersteuning niet stoppen en blijft je website online. Ook is hij nog makkelijk te updaten om nieuwe dingen toe te voegen. Daarom is WordPress een heel goede keuze voor een gemiddelde website.

Hoe krijg je een gebruiksvriendelijke website?

Een gebruiksvriendelijk website is natuurlijk heel belangrijk want je website moet goed navigeer baar kunnen zijn. Er zijn dan een aantal punten die belangrijk zijn om op te letten. Ten eerste de snelheid van je website, het is belangrijk dat je website snel laadt en een bezoeker niet hoeft te wachten voor hun gewenste pagina. Het navigeren moet duidelijk zijn, als een bezoeker iets zoekt op uw website moeten ze daar makkelijk kunnen komen.

Mobiele optimalisatie

Telefoons worden vandaag de dag natuurlijk steeds meer gebruikt, het is dus belangrijk dat uw website ook goed werkt op een telefoon en niet alleen op een desktop.

Waarom is Mediaversa uw professionele website bouwer?

Bij mediaversa weten we wat het beste is voor uw website en hoe je dit een echte professionele website laat worden. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden ga naar de pagina websites of neem contact op.

Hoe kunnen wij u helpen?

Tijd voor een volgende actie: