Skip to main content

Webwinkel hosting

Hier vindt u een aantal voorbeelden van hosting pakketten binnen onze dienstenlijn: Woo Basis, Woo Extended en Magento 2. In combinatie met een webwinkel onderhoudspakket ontvangt u een pakketkorting.

Naast deze pakketten bieden we extra voordeel voor klanten die meerdere websites en/of webwinkels bij ons in onderhoud of hosting hebben. Zo geven we hoge kortingen op domeinregistratie van meerdere domeinnamen en bieden we mogelijkheden op maat aan voor eigen servers of maatwerk hosting. Dit alles tegen marktconforme prijzen. Informeert u bij de accountmanager naar de hosting mogelijkheden op maat.

Managed Magento

€ 89,50 p/m excl. BTW

Type: Optimalized
Pakket: 10 GB
Snelheid: Standaard
E-mail: onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. Spamproof)
Support: e-mail en telefonisch (tijdens kantooruren)
Calamiteiten: 24/07 *
Serveronderhoud: Uitgebreid
Backup: Dagelijks (terugplaatsing kosteloos)

Optimalized Magento

€ 199,81 p/m excl. BTW

Type: Optimalized
Pakket: 50 GB
Snelheid: Standaard
E-mail: onbeperkt aantal e-mailadressen (incl. Spamproof)
Support: e-mail en telefonisch (tijdens kantooruren)
Calamiteiten: 24/07 *
Serveronderhoud: Uitgebreid
Backup: Dagelijks (terugplaatsing kosteloos)

In geval van calamiteiten zoals hacks en downtime zullen we ook buiten kantooruren direct in actie komen via urgent@mediaversa.nl. We houden de downtime zo minimaal.

Binnen Speed Hosting regelen we alles voor u! Van het instellen van uw e-mail op uw mobiele telefoon tot het opzetten van vakantie responders.

Qua onderhoud bieden we altijd het standaard onderhoud dat nodig is om uw website/webwinkel online te houden. Denk aan beveiliging en essentiële software updates. Indien u uitgebreid onderhoud afneemt zorgen we ook regelmatig voor complete vernieuwing van apparatuur, database versies en serversoftware. Hierdoor blijven prestaties optimaal. Bij Optimalized Hosting zorgen we ook nog eens voor het regelmatig checken van de performance en ondernemen we actie als die niet optimaal is

Een webwinkel laten maken is stap één

Om uw webwinkel actueel te houden en te voorkomen dat deze veroudert qua snelheid, inhoud of design, onderhouden we graag persoonlijk contact. We bieden onderstaande producten aan om uw website actueel en 24-7 online te houden.

webwinkel hosting →
webwinkel onderhoud →
webwinkel update →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: