Skip to main content

Webbureau Veghel

U zoekt een bureau voor webdesign en webdevelopment in Veghel?

Een bedrijf met meerdere disciplines:

Historie Mediaversa in Veghel

Mediaversa is in 2000 begonnen in Sint Oedenrode. De snelweg A50 volgend, kwamen we in 2004 met ons webbureau in Veghel terecht, waar we ons eerste bedrijfspand betrokken op industrieterrein de Amert. Intussen is ook die bedrijfsruimte te klein voor ons geworden en hebben we een aantal jaar geleden onze intrek genomen in een groter kantoor in Uden. Wel hebben we nog altijd veel tevreden klanten uit Veghel en omgeving. De nieuwe gemeente Meierijstad is voor ons dan ook bekend terrein.

Internet marketing

De meest tevreden klanten uit Veghel zijn degenen die ons webbureau niet alleen inschakelen voor het bouwen van hun website, maar ook gebruik maken van onze internet marketing afdeling. Met de juiste software leveren wij elke maand een actuele rapportage van de lopende internet marketing campagne. Daarnaast kunnen onze mensen u perfect adviseren over de nemen stappen, om uw marketing zo succesvol mogelijk te maken.

Dagelijks in Veghel

Wilt u snel een offerte ontvangen of tussendoor even een gesprekje over uw website, bel ons dan gerust. Arnold en Anja zijn bijna altijd beschikbaar om even bij u binnen te schieten voor wat uitleg. Ook kunnen we u vaak dezelfde dag nog te woord staan op ons kantoor in Uden.

We zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak.

SPECIALE AANBIEDING!

Een aantal keren per jaar hebben we speciaal voor Veghel een speciale aanbieding!

NU 3 MAANDEN GRATIS INTERNET MARKETING!

Voor bedrijven in Veghel die deze maand nog een nieuw IM abonnement voor een half jaar afsluiten, ontvangen de eerste 3 maanden tot 4 uur per maand gratis. Ideaal wanneer u net een nieuwe website heeft of uw huidige website wel wat extra bezoekers kan gebruiken.

Deze aanbieding is beperkt geldig tot en met 31 december 2022.

* Geldt voor elk bedrijf slechts 1x.

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: