Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bijna alle online oriëntaties beginnen bij een zoekmachine. Google is de grootste ter wereld en daarom dé plek waar u zichtbaar moet zijn voor uw potentiële klanten. Met zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization) wordt uw website geoptimaliseerd om zo hoog mogelijke posities in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Doel

Om goed gevonden te worden in zoekmachines als Google, is het belangrijk om daarin een hoge ranking te behalen. Een hoge ranking betekent dat u op één van de eerste pagina’s van de zoekresultaten staat. Het is uit verschillende onderzoeken gebleken dat zeker 65% op een organisch resultaat klikt en niet op een betaalde Google Ads advertentie. Daarvan klikt zo’n 30% op het eerste resultaat, 15% op het tweede resultaat en 10% op het derde resultaat. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de manier om die hoge ranking te behalen.

Voor wie

SEO is interessant voor bedrijven die wel goed gevonden willen worden, maar liefst besparen op hun uitgaven voor betaalde advertenties, SEA (Google Ads). Met SEO duurt het wat langer voor u resultaat ziet in uw positionering, maar het voordeel is dat alle klikken gratis zijn, in tegenstelling tot SEA klikken.

Werkwijze

Door relevante teksten te schrijven die zowel voor Google als voor uw klanten interessant zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website of webwinkel steeds hoger gaat ranken. Door middel van een gedegen zoekwoordenanalyse, bepalen wij over welke onderwerpen geschreven gaat worden. Het is daarbij van belang dat niet alleen Google de tekst als interessant herkent; ook voor uw klanten moet de tekst prettig leesbaar en relevant zijn.
Door SEO en SEA te combineren, kunnen wij uw omzetkansen vaak optimaliseren. Met SEA heeft u direct resultaat, en ondertussen werken we door met SEO. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat we Google Ads voor een bepaalde zoekterm uitzetten, wanneer deze in de top 3 van de organische resultaten staat. Op deze manier dalen uw kosten per verkoop en maakt u meer winst!

Zoekmachine optimalisatie door Mediaversa

Wij zijn inmiddels al meer dan 20 jaar een toonaangevend full service internetbureau gevestigd in Uden (Brabant), en we voelen ons zeer gedreven om voor onze klanten het maximale uit het internet te halen. U kunt bij ons rekenen op een resultaatgerichte aanpak. Voor ons is uw succes, ons succes!

Wat kunt u verwachten

  • Teksten schrijven: 14 uur
  • Zoekwoordanalyse: 2 uur
  • Advies: 2 uur
  • Technische verwerking: 2 uur

Totaal: 20 uur per maand

Complete aanpak voor online succes

Uw succes is ons visitekaartje en dat visitekaartje moet natuurlijk perfect zijn. Daarom bieden wij naast losse diensten ook verschillende internet marketing pakketten. De reden hiervoor is dat iedere website een andere strategie nodig heeft die is afgestemd op uw doelstellingen. Zo zorgen wij voor een complete aanpak en een stijging van uw omzetkansen.

Aanvullende diensten

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →

Hoe kunnen wij u helpen?

Tijd voor een volgende actie: