Skip to main content

Website onderhoud

Om uw website actueel te houden en te zorgen dat deze altijd goed beveiligd is tegen hackers, phishing en andere vervelende issues adviseren we een onderhoudspakket af te sluiten zodat we de onderliggende software (meestal WordPress) periodiek updaten. Afhankelijk van de grootte van de website zijn er verschillende pakketten.

Advies

Het is verstandig uw website te onderhouden. Wanneer er calamiteiten ontstaan en er is geen onderhoudspakket, dan zullen uw kosten hoger oplopen.

Technisch onderhoud

Technisch onderhoud is essentieel om uw website goed draaiende te houden en te beschermen tegen hacks en calamiteiten.

Hosting

Een hostingpakket is altijd nodig om uw website draaiende te houden. Daarmee huurt u als het ware een ruimte af die verbonden is met het internet, waar uw website gepresenteerd wordt en van waaruit e-mails verzonden en ontvangen worden.
Om gegevens goed beveiligd te kunnen verzenden, is bovendien een SSL certificaat essentieel. Wanneer een klant bijvoorbeeld een formulier invult met zijn of haar persoonlijke gegevens is dit van groot belang.

Hosting pakketten overzicht

Content update

Uiteindelijk bestaat een website vooral uit media en teksten. Het moge duidelijk zijn dat de content die gebruikt wordt in directe verbinding staat met de reacties van klanten. Met goede content kan u enthousiasme creëren bij uw klanten. Mediaversa biedt een speciaal content programma waarbij werken op locatie en lage uurtarieven voor content plaatsing tot de mogelijkheden behoren. Een goed onderhouden website bevat actuele en fraaie content.

Lees hier meer

Inhoudelijk onderhoud

Inhoudelijk onderhoud is belangrijk om het meeste rendement te behalen uit uw website.

Website update

Een up-to-date website voor meer resultaat. Om werkelijk meerwaarde met uw website te verkrijgen is het belangrijk om uw website regelmatig te updaten. Bij een website update kijken we naar alle aspecten van een website: Techniek, Vindbaarheid, Functionaliteit, Design en Actualiteit. Update van content valt hier niet onder; hiervoor is technische kennis namelijk niet vereist. U kunt de testwebsite: Voldoetmijnwebsitenog.nl gebruiken om te kijken of uw website nog up-to-date is.

Lees hier meer over updates

Internet marketing

Met Met Internet Marketing Plus zorgen we dat uw website goed blijft scoren in de Google rankings en vindbaar is op het internet. Afhankelijk van de gewenste uren, kunnen we dit uitbreiden met sociale media vermelding en updates van de informatie aldaar. U kan ook gedeelte zelf onderhouden en ons in een adviserende rol inschakelen.

Meer informatie over Internet Marketing

Aanvullende diensten

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: