Skip to main content

MAAK: website basis

Een website als goede informatiebron.

Doel

Een “Maak”-website heeft als hoofddoel om (potentiële) klanten te informeren over uw producten of diensten en eenvoudige contactmogelijkheden te bieden. U bent aanwezig op het internet en wordt aangemeld op Google, zodat u vindbaar wordt. Met een Internet Marketing pakket kunnen we die vindbaarheid verder verhogen.

Voor wie

Een “Maak” website is ideaal voor kleine zelfstandigen en bedrijven die met de website een goede informatiebron willen opzetten voor hun klanten. Extra omzet is wat minder belangrijk; het gaat primair om informatievoorziening en wat mogelijkheden voor contact. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een offerte- of een contactformulier. Dat kan u als bedrijf al veel tijd besparen.

Werkwijze

Bij een “Maak” website werken we zoveel mogelijk vanuit een WordPress template. We voeren we een beknopte analyse uit en werken  volgens een vast patroon, waardoor er minder tijd gaat zitten in het ontwerpen. Voor het verzamelen van content doen we een wat groter beroep op u als klant. U levert veel aan, waardoor wij tijd besparen en u een lagere prijs kunnen bieden.

Wat kunt u verwachten

  • WordPress CMS voor eenvoudig beheer
  • 5-10 mooi uitgewerkte pagina’s
  • Eigen bijdrage voor content: hoog
  • Zelf geplaatste inhoud: onbeperkt
  • Redigeren teksten
  • Aanmelding bij Google

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Laat u dit nog een paar maanden laten liggen, of u zet nu de eerste stap? Plan heel eenvoudig een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons in. Daar wordt u al een stuk wijzer van!

Denksessie direct aanvragen

Als uw website staat.

Om te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren, kunt u bij ons ook één of meerdere van onderstaande diensten afnemen. Klik op de knoppen voor meer informatie!

website onderhoud →
website update →
wordpress onderhoud →
website hosting →

Referenties

Van den Berg Makelaardij

Sint-Oedenrode

Tuincentrum Soontiëns

Eindhoven

CN Spraytanning

Uden

Heerkens Keukens

Loosbroek