Skip to main content

“Maak” dienstverlening

Mooie websites voor kleine prijzen.

We bouwen een website volgens het principe: “U vraagt, wij draaien”. U bepaalt grotendeels zelf de inhoud en levert informatie aan over wat u wilt plaatsen. De eigen inzet bij het creëren van de content is groot: u bent bereid zelf informatie te verzamelen of aan te leveren voor het opzetten van de website.

Websites die gemaakt zijn binnen deze richting zijn vooral bedoeld als presentatie en puur informatief opgezet. U hecht minder belang aan rendement; vaak heeft u al werk genoeg en u wilt zichzelf presenteren door online informatie te delen. U toont bijvoorbeeld succesvolle projecten, of deelt klantgerichte verkoopinformatie. Ook klantondersteuning kan onderdeel zijn van de website.

De ‘maak’ websites zijn ideaal voor bedrijven die wat kleiner zijn; denk aan ZZP’ers of bedrijven met slechts enkele werknemers. U bent zich bewust van de meerwaarde van een website, maar nieuwe klanten komen toch al vaak via mond-tot-mondreclame binnen. De website is dan ook vooral ondersteunend hierin.

Mediaversa is specialist in het efficiënt en effectief opzetten van een betaalbare website. We bouwen snel en zijn zeer ervaren. Er zijn zelfs mogelijkheden om in 1 dag een website op te zetten. Zo bespaart u kosten en staat u snel online.

Informeer bij onze accountmanager naar de mogelijkheden binnen het ‘maak’ klantprofiel.

Voordelen “Maak” dienstverlening *

VOOR WIE: ZZP en kleine bedrijven.
PRIJS: De laagste prijs.
DOEL: Informatievoorziening.
UW INZET: Actief meewerken

* Binnen het ‘Maak’ klantprofiel bent u actief betrokken bij het maken van uw website. We verwachten dat u de inhoud en indeling van de website goed voorbereidt, zodat wij uren, en daarmee kosten, kunnen besparen.

Kom verder

Om u werkelijk vooruit te helpen komen we graag in contact met u zodat we uw bedrijf en uw internetwensen kunnen bespreken. Plan een afspraak of een denksessie in zodat we optimaal op uw case in kunnen gaan. Onderaan deze pagina vindt u de verschillende manieren om contact te leggen!

Hieronder vindt u specifieke informatie over de "Maak"-producten:

Maak websites →
Maak webwinkels →
Internet Marketing →

Referenties

CN Spraytanning

Uden

Scripsee

Amsterdam

Colette Snelders

Son en Breugel

Van der Ven installatietechniek

Mill