Skip to main content

IM Basispakket

Doel

Uw bedrijf profiteert al veel van mond-op-mondreclame, en misschien heeft u nu werk genoeg. Toch kan Internet Marketing veel voor u betekenen: ook potentiële klanten die via-via van uw bedrijf horen, zullen op internet op zoek gaan. Uw aanwezigheid in de zoekmachines kan beslissend zijn voor zijn of haar keuze. Het zou zonde zijn om een klant mis te lopen vanwege onvoldoende zichtbaarheid op het internet!

Voor wie

U wilt slechts een beperkt budget investeren, maar ziet wel het belang van een goede vindbaarheid en ranking op een aantal woorden in de zoekmachine. Speciaal voor “Maak” klanten bieden we internet marketing activiteiten aan in een afgeslankte vorm.

Werkwijze

We focussen ons op het vergroten van de naamsbekendheid. De campagne vindt plaats via de website en besteden geen aandacht aan adverteren of sociale media. We besteden een paar uur per maand aan internet marketing, zodat de kosten laag blijven.

Wat kunt u verwachten

  • Lokaal of regionaal vindbaar
  • Naamsbekendheid
  • Campagne via de website
  • Uitvoering: per kwartaal
  • Rapportage: maandelijks
  • Advies: 1x per half jaar

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons kan u al een stuk wijzer maken. Onderaan deze pagina kunt u zich hiervoor inschrijven; hier vindt u ook andere mogelijkheden voor een volgende stap.
Omdat we u graag laten zien wat we kunnen, kunt u ook kiezen voor een Try-out; daarbij bieden we u een IM-pakket aan tegen 50% van de kosten.
Uiteraard zijn we zowel telefonisch als per chat 5 dagen per week bereikbaar.

Een Try-out direct aanvragen

Omzet begint bij goede vindbaarheid.

Om online succes te boeken is een goede vindbaarheid stap één. Onze specialisten helpen u graag hierbij. Zo bieden we diverse producten en diensten aan om de online marketing goed aan te pakken!

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →