Skip to main content

Strategie

De strategie richting kent een aantal kenmerken:

Voor strategie klanten is de ontzorging groot bij het opzetten van websites of webwinkels. We zitten periodiek met u om tafel om nieuwe kansen te bespreken. Zo ontstaat een “partnership”: We denken met u mee en u geeft aan waar u kansen ziet. Tijdens het periodieke overleg bepalen we wie wat doet. U kunt hierbij ook eigen medewerkers inzetten.

Binnen deze richting werken we doorlopend voor u. We denken mee en geven advies. We zetten vaak meerdere websites of webwinkels op voor meerdere bedrijven of bv’s, of we maken voor meerdere productgroepen aparte websites. We analyseren de mogelijkheden en springen in op kansen. Internet is belangrijk voor uw bedrijf.

De strategie richting is in het algemeen bedoeld voor wat grotere bedrijven, waarbij omzet via internet erg belangrijk is. U zoekt een webbureau als partner, die daar inzetbaar is waar u zelf kennis tekort komt, of die compleet ontzorgt en tegen aantrekkelijke tarieven werk uit handen kan nemen.

Mediaversa ondersteunt u compleet van A tot Z in uw online aanpak, van het bouwen van websites en webwinkels tot het meedenken en opzetten van uw online strategie.

Voordelen “Strategie” dienstverlening *

  • Periodieke bijeenkomsten
  • Gespreid budget (vast bedrag per maand mogelijk)
  • Optimaal rendement
  • Gebruik maken van alle kansen
  • Professionele uitstraling
  • Voor actieve internetters of grotere bedrijven

* Om u werkelijk vooruit te helpen komen we graag in contact met u zodat we uw bedrijf en uw internetwensen kunnen bespreken. Plan een afspraak of een denksessie in zodat we optimaal op uw case in kunnen gaan. Onderaan deze pagina vindt u de verschillende manieren om contact te leggen!

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Hieronder vindt u specifieke informatie over de "Strategie"-producten:

Strategische websites →
Woo extended →
Magento webwinkels →
Internet Marketing →

Referenties online strategie

Tuin en Kunstgras

Oss

Braat dakbedekking

Waalre

Jong Luchtverwarming

Schijndel

Tegelhandel V.D. Rijt

Sint Anthonis