Strategie

Strategie

EEN DOORDACHTE INTERNETSTRATEGIE

Wij stellen onszelf op als partner, zodat u maximaal resultaat op het internet behaalt. Een succesvolle website of webshop begint bij het ontwikkelen van een doordachte strategie. Mediaversa helpt u graag bij het maken van strategische keuzes voor uw onderneming. Het internet is zeer kansrijk. Het is echter wel belangrijk dat u weet wat u doet. Een internetstrategie moet daarom goed aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

Inschatting omzet

Om vooraf in te schatten of uw strategie ook succesvol gaat worden binnen de doelmarkt, maken we gebruik van diverse analyses. De meest bekende is de zoekwoordanalyse, waarbij we kijken welke aantallen zoekopdrachten er zijn op bepaalde woorden. Aan de hand van deze analyses bepalen we of er een markt is en zo ja, wat de eventuele omzet uit deze markt is.

Bezint eer ge begint

Na 20 jaar ervaring hebben we ook een aantal bedrijven meegemaakt die minder succesvol waren met hun webshop of website.
Uiteraard worden wij daar niet vrolijk van. Ons motto is: “We willen over 30 jaar nog bij onze klanten over de vloer komen”
We zijn een verlengde van uw bedrijf en uw succes is ook ons succes.

De kansen

Overweeg bij internetverkoop de volgende voordelen:

  • Het opzetten van een webwinkel is vele malen goedkoper dan een extra filiaal opzetten.
  • Het inzetten van een website of webwinkel is goedkoper dan een accountmanager.
  • Met goede online informatie bent u uw klanten beter van dienst.
  • U bereikt makkelijker een grotere markt.

Van denken naar doen

Na het maken van een internetstrategie is het belangrijk om deze door te vertalen naar uw website of webwinkel. Mediaversa staat als webbureau van A tot Z voor u klaar. Van het bouwen van websites tot internet marketing en van content ontwikkeling tot het maken van websoftware op maat, wij ondersteunen u volledig online. Dat is het gemak van alles onder 1 dak. Laat u adviseren en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Braat B.V.

Voor de firma Braat B.V. werken we aan tientallen websites binnen een online strategie, die allen werkel als lead generators. Ze zijn zeer goed vindbaar in eigen regio en met sommige websites landelijk. De firma groeide afgelopen jaren uit tot een van de grootste totaalleveranciers van Oost-Brabant op vlak van dak, lekkage en woononderhoud.

Van de Rijt tegelhandel

Voor Van de Rijt in Sint-Anthonis zetten we een unieke webwinkel op. De online stategie bestaat uit het trekken van mensen naar de winkel, echter ook een compleet beeld gevende van mogelijkheden. Door een goede vindbaarheid in de ruime regio rondom Sint-Anthonis is vd Rijt een van de toonaangevende tegelleveranciers in Oost Brabant en Noord Limburg.

Drukkerij Erhardt

Voor Drukkerij Erhardt werkten we een online strategie uit met uitwerking van de eigen website in Eindhoven en de regio daaromheen. Met veel succes! Terwijl de gehele markt voor drukkerijen instortte steeg de omzet van Drukkerij Erhardt! De vindbaarheid in groot Eindhoven is uitstekend!
Bijna elke plaats rondom en in Eindhoven zelf staat men bijna voeral in de top3. Sindskort zijn we ook begonnen met industrielestickers.nl waar de eerste resultaten zeer bemoedigend zijn!

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

ONLINE
STRATEGIE.

 Ik zet vandaag de eerste stap