Skip to main content

IM Strategisch

Is bedoeld om alle kansen te benutten!

Doel

Internet marketing Extended is voor klanten die een online strategie hebben. Een belangrijk deel van de omzet wordt via internet binnengehaald. Voor uw bedrijf is het belangrijk om een ondersteunende partij te hebben die zowel adviserend als uitvoerend kan werken.

Voor wie

Klanten van Internet Marketing Extended zijn sterk op internet gericht, of hebben een afdeling die daarop is toegespitst. Men ziet het belang van internet, en is ook bereid om daarin te investeren.

Werkwijze

We komen periodiek bij elkaar om de kansen en punten van aanpak te bespreken. Ook de taakverdeling wordt hier bepaald: Sommige werkzaamheden of actiepunten kunnen door uw bedrijf uitgevoerd worden, maar het is ook mogelijk om u compleet te ontzorgen tegen marktconforme uurtarieven.

* Binnen Internet Marketing spreken we vaak een aantal uren af per periode. Binnen deze uren voeren we in overleg de werkzaamheden uit die voor u het meest interessant zijn met als doel optimaal resultaat uit uw website te behalen.

Wat kunt u verwachten

  • (Inter-)nationaal vindbaar
  • Vergroten naamsbekendheid en omzet
  • Faciliteren van groei
  • Campagne via website, adverteren, sociale media
  • Periodieke bijeenkomsten
  • Uitvoering: maandelijks
  • Rapportage: maandelijks
  • Als onderdeel van online strategie; kan meerdere websites omvatten

Bepaal zelf het aantal uren dat we investeren. Samen bekijken we waar we die uren op gaan inzetten voor het beste rendement.

Uurtarief

Informeer naar het actuele tarief bij onze verkoopafdeling. U ontvang korting op het tarief naarmate u meer uren afneemt, maar ook in rustigere periodes is een korting mogelijk (capaciteitskorting).

Kom in actie!

Hoe nu verder? Een korte, vrijblijvende denksessie van 20 minuten met ons kan u al een stuk wijzer maken. Onderaan deze pagina kunt u zich hiervoor inschrijven; hier vindt u ook andere mogelijkheden voor een volgende stap.
Omdat we u graag laten zien wat we kunnen, kunt u ook kiezen voor een Try-out; daarbij bieden we u een IM-pakket aan tegen 50% van de kosten.
Uiteraard zijn we zowel telefonisch als per chat 5 dagen per week bereikbaar.

Een Try-out direct aanvragen

Omzet begint bij goede vindbaarheid.

Om online succes te boeken is een goede vindbaarheid stap één. Onze specialisten helpen u graag hierbij. Zo bieden we diverse producten en diensten aan om de online marketing goed aan te pakken!

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →