Skip to main content

Webdesign Heeswijk-Dinther

Uw website op zijn best met Mediaversa

Als u in Heeswijk-Dinther woont of gevestigd bent, kijk dan eens wat Mediaversa voor uw website of webshop kan doen! Al in 2000 is echte Dinthenaar Alexander Nelissen gestart met Mediaversa. Het doel: mooie en praktische websites en webshops bouwen en onderhouden. Inmiddels is Mediaversa uitgegroeid tot een allround webbureau, waar u terecht kunt voor o.a.:

  • Het ontwerpen en bouwen van websites en webshops;
  • Internet Marketing;
  • Ontwikkeling van websoftware;
  • Het uitzetten van een internet strategie;
  • Hosting en onderhoud van uw website of webshop.

Resultaatgerichte websites en webshops

Mediaversa heeft een vaste kern van 8 enthousiaste medewerkers, met elk hun eigen specialiteit. Daarnaast werken we ook samen met een klein aantal externe specialisten. Samen zorgen wij ervoor dat u straks een goed werkende website of webshop heeft, speciaal ontworpen naar uw wensen en behoeften.

Zorg dat uw website goed gevonden wordt, ook in Heeswijk-Dinther!

Met een goede Internet Marketing campagne kunnen wij ervoor zorgen dat uw website straks ook goed gevonden wordt. Dat kunnen wij doen op verschillende manieren, zoals met zoekmachine optimalisatie d.m.v. SEO, adverteren op het internet (o.a. SEA), en bijvoorbeeld het inzetten van sociale media. Wij kunnen een online strategie voor u ontwikkelen zodat u alles uit uw website of webshop haalt wat erin zit!

Mediaversa Webdesign en Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Mediaversa. Niet alleen omdat de oorsprong van Mediaversa in dit mooie en cultuurrijke dorp ligt, of omdat we al veel klanten uit Hadee hebben mogen helpen. We ondersteunen hier ook verschillende sociale projecten, omdat wij het als bedrijf belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Contact

Benieuwd wat Mediaversa voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met ons, of plan een meeting voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of u nu geïnteresseerd bent in een nieuwe website of webshop, een resultaatgerichte upgrade daarvan, of op zoek bent naar een partner voor uw Internet Marketing Strategie: wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen!

Bel ons direct voor een afspraak

Referenties

Hedi Meubelen

Heeswijk-Dinther

Timmerfabriek Mari Jacobs

Heeswijk-Dinther

Parochie H. Augustinus

Heeswijk-Dinther

Smits Beenmode

Heeswijk-Dinther