Skip to main content

Internet adverteren

Adverteren op internet betekent dat u op de juiste plekken zichtbaar wordt!

Doel

Door op de juiste plekken te adverteren zorgt u voor externe links en voor een bezoekersstroom van interessante potentiële klanten. Wanneer u bijvoorbeeld budgetproducten aanbiedt dan kunnen advertenties op marktplaats of bol.com interessant zijn; Als het gaat om kwalitatief hoogstaande producten, dan zijn vakbladen of hoog gewaardeerde portals juist interessant.

Voor wie

Bedrijven die online omzet willen halen kunnen veel baat hebben bij het adverteren op internet. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen hiervoor een budget beschikbaar stellen.

Werkwijze

Aan de hand van een inventarisatie van uw producten kijken we welke websites interessant zijn voor uw advertenties. Veel hangt af van uw doelgroep. Zijn uw producten bedoeld voor een budget doelgroep, dan komen heel andere sites naar voren dan wanneer u in een hoger segment zit.

Wat kunt u verwachten

  • Advertentie op marktplaats, per klik: budget € 100,- per maand
  • Koppeling producten op Bol.com: budget € 200,- per maand
  • Koppeling met Google shopping: budget € 200,- per maand
  • Banners campagne Google, diverse websites: budget € 150,- per maand

* Bepaal zelf uw bedrag om te investeren. Samen kunnen we vervolgens inventariseren waar we de uren op gaan indienen om zo het beste rendement voor u te behalen.

Google Ads Try-out

Voor Google Adwords kunt u bij Mediaversa een Try-out aanvragen. Geen verdere verplichting daarna. We zullen u daarna een budget adviseren wat slim en rendabel is.

VRAAG DIRECT AAN

Aanvullende diensten

Google Ads (SEA) →
internet adverteren →
social media campagnes →
zoekmachine optimalisatie (SEO) →
lokale vindbaarheid →
regionale vindbaarheid →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: