Webshops

Wilt u een webshop laten bouwen? Mediaversa heeft de juiste software, kennis en ervaring in huis om voor u een professionele webshop te bouwen. Op basis van strategische keuzes gaan onze specialisten aan de slag om maximaal resultaat te behalen!

Webshop bouwen: Magento of WooCommerce

Afhankelijk van de grootte van uw webshop heeft u de keuze uit Magento of WooCommerce. Daarnaast kunnen wij, op basis van het inventarisatiegesprek, kijken wat de mogelijkheden zijn tot het bouwen van websoftware op maat. Centraal hierbij staat: kijken hoe het beste resultaat voor uw webwinkel gerealiseerd kan worden. Hiervoor kijken wij naar:

  • Design
  • Functionaliteit
  • Gebruik
  • Inhoud
  • Vindbaarheid

Wij staan voor het leveren van kwaliteit. Als compleet webbureau bieden wij alles onder één dak. Zo kunt u na het bouwen van uw webwinkel bij ons terecht voor internet marketing om maximaal resultaat te behalen. Om te controleren of uw webwinkel voldoet aan alle belangrijke kernwaarden, kunt u terecht op: www.voldoetmijnwebsitenog.nl. Aan de hand van een checklist komen wij vervolgens bij u terug om de resultaten te bespreken.

Hosting, onderhoud en service

Van service en updates voor uw webwinkel tot ondersteuning van uw e-mail, Mediaversa biedt als webbureau ondersteuning van A tot Z. Dit betekent dat u uitstekend bij ons terecht voor hosting, onderhoud en service.

Webshop update

Blijf relevant voor zoekmachines door actief met uw webwinkel om te gaan. Heeft u hulp nodig bij het actualiseren van uw webwinkel? Met webwinkel update verzorgen wij onder andere seizoensupdates om relevant en actueel voor zoekmachines te blijven.

Direct uw eigen webshop beginnen

Wilt u direct uw eigen webwinkel laten bouwen? Geef ons dan een belletje en bespreek de mogelijkheden. Door actief met u als klant om de tafel te gaan, weten wij keer op keer het hoogst haalbare voor onze klanten te behalen!

Bekijk al onze referenties

Doordacht

Betrokken

Enthousiast

NIEUWE
WEBSHOP.

 Zet vandaag de eerste stap