Skip to main content

Webwinkel onderhoud

Regulier noodzakelijk onderhoud

Hosting

Het minimale wat nodig is om uw webwinkel draaiende te houden is een hosting pakket. U huurt dan als het ware een ruimte die verbonden is met het internet, waarin u kunt e-mailen en u uw website kunt presenteren. Om gegevens goed beveiligd te kunnen verzenden, is bovendien een SSL certificaat essentieel. Wanneer een klant bijvoorbeeld een formulier invult met zijn of haar persoonlijke gegevens is dit van groot belang.

Hosting pakketten overzicht

Webwinkel onderhoud

Om uw webwinkel actueel te houden en te zorgen dat deze altijd goed beveiligd is tegen hackers, phishing en andere vervelende issues adviseren we u een onderhoudspakket af
te sluiten. De onderliggende software (vaak Magento of WordPress) worden dan periodiek geüpdatet. We hebben verschillende pakketten voor u. Welke voor u het meest geschikt is, hangt af van de grootte van uw webwinkel

Wenselijk onderhoud

Webwinkel update

Om uw website werkelijk meerwaarde te geven, is het belangrijk om deze regelmatig te updaten. Bij een website update kijken we naar alle aspecten van een website: Techniek, vindbaarheid, functionaliteit, design en actualiteit. De content ofwel inhoud van de website benoemen we graag apart, aangezien hiervoor andere kennis vereist is. U kunt de testwebsite: Voldoetmijnwebsitenog.nl gebruiken om te kijken of uw website nog up to date is.

Lees hier meer over updates

Internet marketing Plus

Met Internet Marketing Plus zorgen we dat uw website goed blijft scoren in de Google rankings en dat hij vindbaar is op het internet. Afhankelijk van de gewenste uren, kunnen we dit pakket uitbreiden met social media vermeldingen en social media updates. U kunt ook zelf een gedeelte daarvan onderhouden, en ons als adviserende partij inschakelen.

Meer informatie over Internet Marketing

Content update

Uiteindelijk bestaat een website vooral uit media en teksten. De reacties van klanten hangen in hoge mate af van de content van uw website. Goede en actuele content zal ervoor zorgen dat uw klanten enthousiast raken. Mediaversa biedt u speciale contentprogramma’s, waarbij werken op locatie en lage uurtarieven voor het plaatsen van content tot de mogelijkheden behoren.

Lees hier meer

Maak.

Onderhoud voor maak webwinkels is bedoeld voor kleine zelfstandigen en kleinere bedrijven die een kleine webwinkel hebben met een paar artikelen.

meer info

Denk.

Onderhoud voor denk webwinkels is bedoeld voor bedrijven die hun webwinkel serieus inzetten binnen hun marketing.

meer info

Strategie.

Voor de bedrijven die meerdere websites hebben lopen kunnen we  het onderhoud geheel op maat opzetten.

meer info

Een webwinkel laten maken is stap één

Om uw webwinkel actueel te houden en te voorkomen dat deze veroudert qua snelheid, inhoud of design, onderhouden we graag persoonlijk contact. We bieden onderstaande producten aan om uw website actueel en 24-7 online te houden.

webwinkel hosting →
webwinkel onderhoud →
webwinkel update →

Laten we samen verder denken!

Tijd voor een volgende actie: