Skip to main content

Denk

Webwinkel onderhoud voor optimale prestaties.

Doel

Voor de bedrijven die de “denk” webwinkel hebben gekozen kunnen we het onderhoud het beste optimaliseren. Door goed onderhoud blijft de snelheid optimaal en zal ook de ranking in Google beter behouden blijven. Ook is de bezoekerservaring optimaal op een goed onderhouden webwinkel. In geval van calamiteiten is de webwinkel het snelst weer online!

Voor wie

Onderhoud voor denk webwinkel is bedoeld voor bedrijven die hun webshop serieus inzetten binnen hun marketing. Er wordt omzet via internet gemaakt en het is dus belangrijk om ook onderhoud optimaal te houden.

Werkwijze

We bieden een managed hosting pakket aan waarbij u 24/07 ondersteuning krijgt in geval van calamiteiten. We ontzorgen u volledig middels een goed bereikbare helpdesk. We maken dagelijks een backup zodat u nooit terug hoeft naar een oude versie bij een hack aanval. Qua WordPress/WordCommerce zorgen we dat de updates dezelfde maand nog worden doorgevoerd. U ontvangt volledig garantie. Dat wil zeggen dat we uw webwinkel zelfs compleet herbouwen als dat nodig mocht zijn om de levensduur van 5 jaar te behouden.

Rekenvoorbeeld*

Managed hosting: 10 GB, onbeperkt aantal e-mail adressen,
dagelijkse backups: € 32,50 per maand.
Domeinnaam: inclusief
Garantie op webshop: 5 jaar
WordPress onderhoud: Serverside, software en beveiligingsupdates WP + Woo;
doorgevoerd per maand: € 24,75 per maand.
Pakketkorting:  € 5,00 per maand
TOTAAL: € 52,25 per maand

* Geen installatiekosten / Geen verhuiskosten

Een webwinkel laten maken is stap één

Om uw webwinkel actueel te houden en te voorkomen dat deze verouderd qua snelheid, inhoud of design, onderhouden we graag persoonlijk contact. We bieden onderstaande producten aan om uw website actueel en 24-7 online te houden.

webwinkel hosting →
webwinkel onderhoud →
webwinkel update →